maanantai 7. huhtikuuta 2014

Synttärit lähestyy Lauantaina juhlitaan pikkumuruja tai oikeastaan yhtä suurempaakin, sillä miehellä silloin syntymäpäivä. Päädyimme nyt järkkämään yhteiset juhlat lapsille, sillä helmikuun lopussa asunto oli vielä pahasti kesken. Ei se vieläkään valmis ole, mutta ainakin valmiimpi. Mitään varsinaista teemaa juhliin ei ole, mutta värimaailman kuvista näkeekin. Poika toivoo jalkapallokakkua, joten ostin jalkapallolautasia lisäksi. Servetitkin muuttuivat Lidlin valkoisiin. Tinen servetit on vähän liian suuret kahvitteluun, eli niitä saan sitten käyttää muuten. Kakun olen ulkoistanut ystävälleni, ja se olisikin tuottanut eniten stressiä. Nyt kerralla tulee koko suku, ja sen jälkeen vielä muutamia pojan ikäisiä kavereita perheineen, eli aika ihanaa kun ystävä pelastaajälleen kakun kanssa. Hän leipoi jo viime vuonna kakun pojan synttäreille vol.3  . Aika ihanaa, kun tänä vuonna selvitään juhlista yhdellä päivällä.6 kommenttia :

 1. Ihanan näköisiä kattaus juttuja! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää, niin kuin aina.
  Muuten, mikä harmaan sävy teillä on keittiössä? Osaatko vinkata jostain sävystä, joka kävisi tarvittaessa harmaaseen ja beigeen.kalkkimaalit ei välttämättä käy meidän keittiöön, kun ruoan on tapana vähän lennellä pikkuneidin syödessä...

  Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) hmm. Täytyy tehdä postaus maaleista vielä. Se harmaan sävy on jossain postauksessa kyllä.
   Laitan sen sulle vielä! Kun
   Sävyttää maalin remppa-ässään, se pyyhittävä! Kallion sävyt passas hyvin molempiin.. Toi harmaakin menee, kun puhdas ja vaalea ;)

   Poista
 3. Moikka!

  Mistäs nuo jalkapallolautaset ovat peräisin? Sopisivat juniorin kesäjuhliin nimittäin loistavasti :)

  VastaaPoista
 4. Mistä löysit mustia mukeja ja lautasia? Minä en viime viikolla löytänyt mistään missä metsästin. Juhlat meni tietty ilmankin mutta toiset on vielä tulossa:)

  VastaaPoista
 5. Minua kiinnostaisi mistä ovat nuo vaaleanpunaiset mukit? Kiitos tiedosta :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !