keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Prinsessani munÄidin pieni ballerina lempipuuhassaan. Sohvalta on niin kivaa katsella ulos.


Neiti & rakas nukke
  Eilen tuli ihaa postia Kirsiltä, neidin kuvat. Tässä muutama niistä. Isoveljestäkin napsittiin kuvia ja muutama ihana niistäkin valittiin. Veli on sellainen pelleilijä usein kuvia ottaessa. Kahta todella liikkuvaa lasta on täysin mahdotonta saada paikoilleen yhtä aikaa, mutta yksi hauska tilannekuva sisaruksista taltioitui onneksi kameraan. Kirsi on kyllä loistava lasten kanssa eli voin lämpimästi suositella häntä. Lapsia kuvatessa on mielestäni tärkeää ettei kuvaajasta välity kiireen tunne. Lasten kanssa, kun ei oikeastaan voi kello kädessä kuvata, vaikka toki aina kuvaajallakin on jonkinlainen aikataulu. Kirsillä oli oikeasti aikaa olla lasten kanssa ja se, jos mikä rentouttaa vanhemmatkin.
Tuo ylin kuva on yksi suosikeistani. Sen ainakin ajattelin neidin huoneeseen kehyksiin. Kuvastaa niin tätä hetkeä, sillä neidin lempipuuhaa on kiivetä sohvalle kurkkimaan ikkunasta.
Olen niin onnellinen näistä kuvista.
Pieni prinsessani.

9 kommenttia :

 1. Heippa. Eksyin vasta hetki sitten blogiisi, en tiedä miten minulta on mennyt tämä ohi! Ihana, kaunis blogi sinulla ja teidän uusi koti on upea! Sain monia kivoja sisustusvinkkejä täältä :) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lili :) kiva, kun löysit tänne. Omaasi olenkin
   Lukenut pidempään :) ihanaa torstaita!

   Poista
  2. Ihanko totta, kiva kuulla! :)

   Poista
 2. Voi mitä ihania kuvia pikku prinsessasta :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana pieni prinsessa ja niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttavat kuvat pikkuisesta!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia. Itsekin ihastuin varsinkin tuohon ensimmäiseen <3

  VastaaPoista
 6. Hyviä kuvia. Olen niin samaa mieltä tuosta, että lasten kuvaajien täytyy välittää kiireettömyyden tunnelmaa.Ollaan käytetty meidän poikia melko paljon valokuvauksessa. Muutama "keikka" on kyllä mennyt aivan pieleen siksi, että kuvaaja on varannut aivan liian vähän aikaa. Jo pelkästään se, että kuvauksessa on neljä lasta (joista kaksi koululaista jo toki osaa olla kuten pyydetään) asettaa lisähaasteita. Valitettavasti tällä paikkakunnalla ei juurikaan ole valinnanvaraa kuvaajan suhteen :( Nyt meillä on menossa "valokuvausprojekti", jossa otetaan pojista kuvat vuodenaikateemoilla. Kun saan päähäni jotakin, se on pakko toteuttaa... Haluasin kuviin mukaan myös jonkun idean eli ei sellaisia tässä me poseerataan rivissä -kuvia (tällä kertaa). Suurin osa kuvista on otettukin ulkona, joissa tekemistä ja vapautta on erilailla kuin studiossa. Ihannetilanne on ollut se, kun kuvaaja on päässyt sisälle ideaani. Silloin kuvat ovat usein onnistuneet parhaiten. Enää puuttuu kevät.

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia ja niin rakkaita muistoja ohikiitävästä ajasta...
  XX

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !