tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tähtihetkiä arjessa

Neidillä nousi korkea kuume. Onneksi kantoliina on meillä yhä lainassa ja olen siinä voinut kantaa pientä potilastani. Iso apu, kun uhmaikäinen vaatii myös huomiota ! Isoveljen kanssa leivottiin muffinseja herkutteluun, kun ulkoilu jäi välistä. Lasten synttärijuhlat on ensi kuussa, joten pikkuhiljaa täytyy miettiä tarjottavia, ettei puske stressiä.. ei vaan en ajatellut stressata, mutta tykkään suunnitella asiat hyvissä ajoin. Tänään tehtiin siis mustikka-valkosuklaamuffinseja vaaleanpunaisella marengilla kuorutettuna. Ystäväni pienellä pojalla on ristiäiset sunnuntaina, joten samat muffinsit vaaleansinisenä sopisi aika ihanasti juhliin. Marengin saa värjättyä helposti pastaväreillä.
Alkuperäinen ohje on täältä , mutta koska meillä ei ollut vattuja, käytin isomummin poimimia mustikoita. Valkosuklaa ja mustikka toimii yhdessä ihanasti. Suosittelen testaamaan.

Ihania herkkuhetkiä !

4 kommenttia :

  1. Oi miten hyvältä ja herkulta näyttää!! :)

    VastaaPoista
  2. Nam mitä herkkuja! Pikaista paranemista pienelle :)

    VastaaPoista
  3. Ihania :) Mistä olet hankkinut nuo muffinssivuoat? Ovat tosi kauniita., aivan eri juttu kun tavalliset..meinasin itsekkin ristiäisiin kokeilla! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !