torstai 6. maaliskuuta 2014

Musta tagliatelle    Hirveä matkakuume, eikä seuraavaa reissua ole nyt suunnitteilla. Tai no haaveilen kyllä pienestä irtiotosta mieheni kanssa kahden. New York kyllä pyörii ajatuksissamme, jos edulliset lennot sinne satuttaisiin saamaan ja lastenhoito järjestyy & jonkinmoinen lottovoittokin sinne suunnatessaa olisi varmasti kotiäidille tarpellinen. Eli haaveiluksi jää ?! En ole siellä koskaan ollut ja se on molempien suuri haave. Kööpenhaminaankin kaipaan aina keväisin, mutta jotain uutta välillä ja kesä tai syksy sopisi paremmin aikatauluumme. Matkailusta tuli mieleen, että rakastan koluta ulkomailla ruokakaupat. Aina jotain visuaalisesti kaunista tarttuu mukaan. Kesällä halusin koristeeksi  ( jep saa nauraa ) mustaa pastaa ja italialainen serkkuni toikin sitä sitten minulle käydessään Suomessa, kun mistään en sitä täältä löytänyt. Kun saan päähäni jotain, en saa mielenrauhaa ennen kun saavutan haluamani.
 Tänään sitten meidän pikkuruisessa lähikaupassa käydessämme huomasin mustaa tagliatelleä ja mukaanhan sitä oli tietysti heti saatava. 
Niin kaunista silmääni...

Seuraava DIY- projektini on maalata IKEA purkkien kannet valkoiseksi. Maalin sijainti vielä mysteeri muuton jäljiltä.

Ihanaa torstaita ja kivaa, kun arvontakoru miellyttää teitäkin.

 
 

4 kommenttia :

 1. Samanmoiset fiilikset täälläkin osoitteessa, että kaikki mulle heti heh :D Vaikka harvemminpa tuo "mentaliteetti" totetuu ja sitten elämä tuntuu aina hetkisen kärvistelyltä...tiedätkös minä juuri lähetin miehelleni linkin teidän keittiön välitilan laatoista! Nuo, kun ovat juuri sellaiset, jotka meidän on pitänyt vaihtaa pian kaksi vuotta ja edukkaatkin vielä...mielestäni edullisemmat kuin, mitä ollaan aiemmin katottu!!! Teidän tyyli puhuttelee muutenkin mua kovasti...juuri nyt kevätfiilis on ottamassa valtaa ja kodin ilmettä pitäisi päästä raikastamaan mitenkäs muuten kuin hetihetiheti ;) NYC pidä se, itse kerran on tullut käytyä, mutta tahtoisin päästä uudestaan myös mieheni kanssa yhdessä, Köpiksessä tuli käytyä tammikuussa ekaa kertaa minimoonin merkeissä! Sekin kiva, tosin silloin hurjan kylmä...

  Kivaa loppuviikkoa ja Iloa arkeen :)

  VastaaPoista
 2. Mulla sama ongelma - ja koluan myös kaikki ruokakaupat matkalla.. Tällä kertaa Lontoosta löysin ihanan tee pakkauksen ja lapsille ihania kuvio keksejä :)

  VastaaPoista
 3. Mistä kaupasta löysit pastaa?Itse olen kanssa etsinyt sitä vaikka mistä!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin matkakuume.. Ja asuntokuume.. Ja vaikka mitä kuumeilua :D ja kun kaikki pitäisi saada hetinytvälittömästi.. Miehellä aina kestämistä ;) Nyci olisi varmasti aivan ihana!! Ottaisin kyllä rantaloman noiden kahden villiviikarinkin kanssa, josko kesällä? Ja nättiä pastaa - täytyykin pitää silmät auki!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !