maanantai 31. maaliskuuta 2014

Esimakua neidin kuvauksesta   Olin ajatellut postaavani teille etukäteen vähän ajatuksia neidin 1-vuotiskuvauksesta ( sitä toivottiinkin ), mutta en remppatohinassa ennättänyt sitä(kään) miettiä ja toisaalta taaperon kuvaus ei välttämättä menisi ihan äidin suunnitelmien mukaan, joten vähän vaan rekvisiittaa valmiiksi ja sitten loput hoitikin aivan loistava valokuvaaja Kirsi Hiekkarinne yhdessä pienen kuvattavan kanssa. Oli selvää, että isoveljen tavoin neiti ikuistettiin 1-vuotiaana valokuviin. Niistä tulee niin ihania muistoja ja niitä on ihanaa antaa kummeille & mummeillekin.
 Kuvista tuli aivan mielettömiä ja useampi ilta vierähti meillä kuvia valitessa, niitä nimittäin oli paljon. Laitan kuvia tänne vielä myöhemmin lisää. Ihanan Kirsin keksin ystäväni Tarun kautta
 ( kiitos T ). Kirsi kuvaa luonnonvalolla ja kaikissa hänen ottamissa kuvissa on
 lumoava tunnelma johon ihastuin täysin. Kirsin FB sivuilla  on nähtävissä neidin kuva mustavalkoisena. Niin ihana sekin !
 Kiitos kiitos kiitos Kirsi  :)

 


8 kommenttia :

 1. Suloinen kuva ja vielä suloisempi kuvattava ❤️ Täälläkin odotellaan, että saataisiin newborn -kuvat valittavaksi. Tällä viikolla pitäisi tulla, eikä malttaisi odottaa. Kuvat on kyllä parhaita muistoja!

  VastaaPoista
 2. Todella suloinen!! Kirsin on kyllä todella taitava.. tuo tunnelma kuvissa on niin herkkä ja tunnelmallinen!

  VastaaPoista
 3. Ihana tämä kuva, kuten jo FB:n puolella hehkutinkin! Kirsi on niin taitava, mun pitääkin laitella viestiä sinne suunnalle, että saatais meidän perhekuvat sitten kesällä otettua, kunhan tää uusin lisäys saadaan ensin maailmaan. :D

  VastaaPoista
 4. Aivan valloittava katse tuolla suloisella kuvattavalla! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !