lauantai 15. maaliskuuta 2014

Detria Arbutin - superfoodia iholle
   Minuun otettiin yhteyttä kotimaiselta Detrialta ja kysyttiin haluaisinko kokeilla Detria Arbutin tuotteita. Muistan kyllä tuotteiden tv-mainonnan ennestään, mutta olen tuotteet automaattisesti mieltänyt eri kohderyhmälle sopiviksi tutustumatta niihin ikinä sen tarkemmin. Ihostani on iän myötä tullut entistä kuivempi ja inhottava couperosa on alkanut villiintyä kasvoillani. Couperosa -ihoni on erityisen altis auringolle sekä lämpötilan vaihteluille. Näin talviaikaan kuvailisin ihoani lähinnä korpuksi ja super herkäksi joten päivävoiteeni on oltava todella kosteuttava meikin alla. Tutustuttuani Detrian nettisivuille huomasin ilokseni, että Detria Arbutin Couperosa voisi olla ihoni pelastus, joten valitsin mielelläni kokeiltavaksi sarjan neljä tuotetta : Päivävoiteen, yövoiteen, seerumin sekä silmänympärysgeelin.
Tuotteet ovat laadukkaita ja hajustettomia. Ne poistavat maksaläiskiä, ehkäisevät ja korjaavat ikääntymisen merkkejä sekä suojaavat tehokkaasti haitallisilta UV-säteiltä. Ne vähentävät myös punoitusta ja vahvistavat herkkää couperosa-ihoa. Tuotteiden kaksi vaikuttavaa superfoodeinakin tunnettua yrttiä ovat antioksidanttipitoinen mustikka sekä sianpuolukka, joka sisältää arbutiinia.


Detria on mukana tukemassa " Rakas äiti - Varoja lastensairaalalle 2017- hanketta ", jonka löydät facebookista tästä. Sivuston tarkoituksena on kerätä rahaa uudelle Lastensairaalalle. Detria Oy lahjoittaa jokaisesta sivuston tykkäyksestä 0,10€ hankkeelle aina,
 10 000 tykkääjään asti. Sivuston tarkoituksena on julkaista myös kaikkea mielenkiintoista sisältöä meille äideille.
Sen lisäksi Detria Oy:llä on oma kampanja,  jossa jokaisesta Detrian verkkokaupasta ostetusta  Detria Arbutin tuotteesta lahjoitetaan 2€ hankkeelle & Relaxanteista 1€.
 Ostoksissa tulisi käyttää kampanjakoodia lastensairaala2017
Ostamalla kyseisiä tuotteita Detrian verkkokaupasta, olet tukemassa Lastensairaala 2017- hanketta.
 


Jos nyt tunnustan rehellisesti, olen toisen lapseni syntymän jälkeen vähän laiminlyönyt itseäni ihan vaan, koska aamuisin on aina kiire ja iltaisin olen usein niin puhki, että unohdan mm. rasvata itseni. Kuiva ihoni kuivuu siis entisestään. Silmänympärysvoidetta en ole muistanut käyttää ainakaan puoleen vuoteen ( hupsista ) ja erillistä yövoidetta en ole omistanut ainakaan muutamaan vuoteen. Nyt olen päättänyt pitää itsestäni parempaa huolta :)

Nyt muutaman päivän tuotteita testattuani, ihoni tuntuu paljon pehmeämmälle ja meikkivoidekin levittyy aamulla tasaisemmin. Ihon sävykin on ehkä jo aavistuksen parempi. Jatkan tuotteiden testailua suurella innolla ja kirjoittelen tänne kokemuksiani. Ensivaikutelma on ainakin todella lupaava.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !