sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Vaihtelua 
  Kurkistus makuuhuoneeseemme, joka sekin vielä osittain kesken. Kodin remontin lisäksi pientä päivitystä kaipaisin blogini ulkoasuun. Kunhan vaan ehtisin paneutua siihen jossain sopivassa välissä. Pelkistetyllä linjalla jatkettaisiin, mutta mustaa väriä pitäisi siihenkin saada. Hyviä ideoita otetaan vastaan. Vaihtelu virkistäisi, ehkäpä teitäkin ? Lisäksi olen pohtinut pitäisikö blogi muuttaa vain sisustuspainotteiseksi, äh en tiedä. Millaisena te toivoisitte blogini jatkossa olevan ? Sitten tekisi niin mieli paljastaa teille jotain, mutta vielä hetken joudun olemaan ihan hiljaa.
 
  Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille !

18 kommenttia :

 1. Blogi on mielestäni just hyvä näin :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään blogista nykyisellään.. eli juttuja teidän arjesta, lapsista, pukeutumisesta ja sisustuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogisi juuri näillä painotuksilla, mitä turhaan muuttamaan hyvää? :)

  VastaaPoista
 4. Blogisi on yksi suosikkini, ja hyvä näin <3 Toivoisin vain postauksia useammin, mutta ymmärrän myös kiireesi..

  VastaaPoista
 5. Tulipa hieno tosta teidän makuuhuoneen takaseinästä :) Tykkään Hanna sun blogistasi juuri tälläisenä. Kokeile ehdottomasti ripausta mustaa esim banneriin -niin tuntuu sulle vähän uudistuneelta blogi. Blogisi erittäin kaunis myös tälläisenään.

  VastaaPoista
 6. Blogisi on mielestäni hyvä juuri näin, sopivasti sekaisin kaikkea :) Ihanat nuo kaksi harmaata tyynyä sängyllä, oletko mistä ne löytänyt? :)

  Henna

  VastaaPoista
 7. Hei,

  jatka samaan malliin: pääosassa sisustus, mutta postauksia myös ruuasta, lapsista, pukeutumisesta ja matkustelusta. Ja siitäpä tulikin mieleeni, että oliko sulla jäänyt Kööpenhamina-postauksen toinen osa julkaisematta? Me ollaan suuntaamassa sinne keväämmällä ja olis kiva lukea lisää vinkkejä :)

  Ja tää sun blogi on kyllä niin ihana, että minäkin esittäisin vienon toiveen tiheämmästä postaustahdista. Ymmärrän kyllä pienen vauvan äitinä myös kiireesi, mulla ei ois aikaa (ja energiaa) enää bloggailuun.

  -Kaisu

  VastaaPoista
 8. Niin kuin joku tuossa jo aikaisemmin kirjoittikin, miksi muuttaa hyvää :) Pidän blogistasi ja tyylistäsi ja ahmin kaikki postauksesi oli se sitten mistä vaan :)

  VastaaPoista
 9. Anna mennä samaan, hyvään malliin vaan! :)

  VastaaPoista
 10. Anna mennä samaan hyvään malliin vaan! Mitä sitä hyväksi todettua vaihtamaan ja monipuolisuus virkistää :)

  VastaaPoista
 11. Ihana, ihana makkari!!

  Täälläkin tykätään tästä juuri tällaisena - yksi lemppariblogeista! :) sun sisustustyyli osuu ja uppoaa ja ihan perusarkipostauksetkin kiinnostaa kovasti, mielenkiinnolla lukee samanikäisten lasten touhuista yms..

  VastaaPoista
 12. Blogisi on kyllä juuri näin hyvä. Mutta jos jotakin saisin toivoa, niin vaikka päivänasuja tai postauksia arjesta. :)

  VastaaPoista
 13. Jatka juuri niin kuin tähänkin asti! Blogisi on huippu!

  Minttu

  VastaaPoista
 14. oon lukenut blogiasi alusta asti ja juuri tykkään siitä että mukana on kaikkea. Tosin sisustajana olet ihan huippu joten niitä juttuja lisää vaan. Mutta esim. laita blogiin mukaan välillä omia päivänasuja, ruokia ym. kivaa. Niistä saa inspiraatiota. Muuten aivan ihana makuuhuone teillä. =)

  Kati

  VastaaPoista
 15. Itse olen tykännyt blogistasi juuri sellaisena kuin se on tähän asti ollutkin, erityisesti sisustuspainotteiset ja DIY-vinkit postaukset ovat kiinnostavia.

  Ihana tuo makuuhuoneen harmaa seinä! Muistatko millä maalilla se on maalattu?

  VastaaPoista
 16. Ekaa kertaa luin blogiasi ja innostuin/inspiroiduin heti, älä vaan lopeta :) saanko kysyä mitä tuo teidän lattiamateriaali on? Itse ollaan rakentamassa ja voi sitä materiaalien määrää joista pitäisi valita... Ja pienien mallien perusteella tehdä päätöksiä. Itse tykkään monipuolisista blogeista ja nyt tietty sidustuspuoli on ajankohtainen, niin ja kaikki DIY jutut on kivoja :)

  VastaaPoista
 17. Minä myös tykkään lukea/katsella sisustuksen lisäksi muutakin eloasi :)

  -Mari

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !