sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tarjotinpöytä
Kuva 1, Kuva 2, Kuva 3


  Keskikokoinen  HAYn tarjotinpöytä on ollut ostoslistallani, mutta Kalliossa sille ei olisi ollut sopivaa paikkaa. Stockalla on tämän kuun kaikki -5%  kanta-asiakkaille, joten ajattelin hyödyntää pienenkin edun. Sitten pitäisi vaan tehdä päätös  mustana vai valkoisena.. valkoiseen luultavasti kyllä päädymme, vaikka musta sopisi kotiimme yhtä hyvin. Valkoinen on ehkä kuitenkin se turvallisempi vaihtoehto, sillä en tiedä kuinka pysyvää villitykseni mustaan väriin on. Olohuoneemme on avokeittiömme kanssa yhtä tilaa. Isoa sohvapöytää meille ei mahdu, enkä sellaista oikeastaan kaipaa, mutta pienelle laskutilalle on aina tarvetta ja Hay ajaa asiansa siinä. Kolmekymmentä täytettyäni olen selkeästi " hurahtanut " design- kalusteisiin. Lapsuudenkodissani on yhä Alvar Aallon kalusteet, joihin olen teroitellut maitohampaitani vuoden vanhana...eikä ole omena kauas puusta pudonnut.. neiti kun yrittää merkailla omilla hampaillaan samaa tuolia isovanhemmillaan. On aika ihana ajatus, että ainakin muutamat kalusteet kulkevat meidänkin matkassa lasten kasvaessa isoiksi.
 
 

7 kommenttia :

 1. Meiltä löytyy näitä kaksin kappalein (iso ja keskikokoinen) ja tykkään ihan superpaljon! :)

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat klassisen kauniita ja aina muodissa. Teille käy kumpi väri vaan :)
  Mukavaa viikkoa -mulla alkaa perjantaina loma ;)

  VastaaPoista
 3. Myös meillä on tuo samainen pöytä. Se on aiemmin ollut vähän paitsiossa tv-huoneessamme, mutta eilisen siivous- ja järjestelyvimman seurauksena siirsin sen näkyvämmälle paikalle olohuoneeseen. Se selvästi kaipailee itselleen pientä kaveria:)

  VastaaPoista
 4. Ihana on tuo tarjotinpöytä, on meidänkin ostoslistalla! :)

  VastaaPoista
 5. Nuo ovat molemmat tosi kauniita! Jotenkin on nuo Design huonekalut alkaneet kiinnostaa, ennen ajattelin etten koskaa halua mitään designia meille. Kummasti maku muuttuu!

  VastaaPoista
 6. Meillekin tilattiin tuo sama pöytä valkoisena. Ehdin haaveilla siitä jo pitkän aikaa ja nyt se toteutui, kun saatiin lahjakortti liikkeeseen. Mä tykkään tuosta myös mustana, voisi toimia aika kivasti valkoinen ja musta vierekkäin.

  VastaaPoista
 7. Molemmat näyttää hienoilta. Meiltä puuttuu sohvapöytä ja sain tästä kivan vinkin. Meillä on hyvin valkoista joten ehkä päädyn mustaan sekä isona että keskikokoisena.T: Sari

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !