perjantai 7. helmikuuta 2014

Suloisia vaatteita / KappAhlKuvat : KappAhl

  Pitkästä aikaa lastenvaatteita, poikavauvoille. En itseasiassa ole ostellut lapsille vaatteita pitkään aikaan. En ole ehtinyt kauppoihin remppahommista ja toisaalta on parempi olla hamstraamatta liikaa, sillä helposti jää vaatteita käyttämättä. Sain paljon vaatteita neidille ystävältäni lainaksi ja samalla hän lainaa poikani vanhoja vaatteita pienelle pojalleen. Alkuun hormonimyllerryksessä olin myymässä vaatteita pois ( ja osan ehdin myymään ), mutta sitten iski paniikki.. jos meille joskus tuleekin se kolmas lapsi. Tiedän, ihan varmasti ostaisin uusia vaatteita siinä vaiheessa ja pysyykö makuni samana.. ei voi tietää, mutta vielä en ollutkaan valmis luopumaan, joten lainailu on nyt parempi idea. 
Nyt on vauvabuumi ja poikia satelee... poimin siis muutamia ihania vaatteita pienille pojille.

 

4 kommenttia :

 1. Niin söpöjä.❤ En vaan ole ihan varma onko hyvä vai huono juttu, että vielä kevätmallistokin ehtii tulla ennen tämän pikkuisen laskettua aikaa. ;) On ollut kiva nähdä väläyksiä remppailun tuloksista. Selvästi työmaa on muuttumassa kodiksi, kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) joo hiljalleen! Tulkaa kylään joku pvä!!! Ens vkon jälkeen sopii parhaiten :)

   Poista
 2. Söpöjä kaikki! Pitää käyttää tilaisuus hyväksi kun pikkuveli mahtuu 74 vielä hetken!:) itsellä oli sama ajatus laittaa poikien vaatteet nyt kiertoon, mutta tuolla ne odottaa varastossa mahdollista kolmatta käyttäjää.... Ei raaski niin ei raaski!

  VastaaPoista
 3. Olet ollut tänään super ahkera :) Newbien vaatteet ovat aiva ihania, pojalle on tullut tuolta hankttua ihania vaatteita.
  Minä en raskinut laittaa vaatteita myyntiin toisen jälkeen. Niinhän se kolmas tuli, mutta aika paljon jäi niitä vanhoja kulahtaneita käyttämättä...

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !