keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Safkaa - Maanantaista sunnuntaihin
* Saatu blogin kautta


   Eilen postilaatikkoon tipahti mieluinen kirja : Alexsander & Hanna Gullichsenin uusin Safkaa - Maanantaista sunnuntaihin. Heidän suosittu avokadopasta edellisestä kirjasta on yksi meidän perheen suosikki resepteistä joten innolla aloin selailemaan uutta kirjaa. Ihanaa perus kotiruokaa, seassa makuja Välimereltä ja Aasiasta viikon jokaiselle päivälle. Tuli nälkä! Heti tänään valmistin nakkikastiketta kirjan inspiroimana, tosin lisäsin siihen vielä maustekurkkua joukkoon ( oma suosikkini nimittäin  lapsuudesta ) ja huomenna olisi tarkoitus loihtia köyhiä ritareita pojan maisteltavaksi. Elinan herkkukakkuakin on tehtävä pikinmiten. Sitä nimittäin suositeltiin. Arki lasten kanssa on kiireistä ja ruoanlaitossakin joudun välillä oikomaan sieltä missä aita on matalin, samat pöperötkin tuntuvat toistuvan joten on ihanaa saada uutta inspiraatiota ruoanlaittoon. Minä nimittäin rakastan hyvää ruokaa. Nyt kun meillä on isompi koti, on ihanaa kutsua ystäviäkin enemmän ruokavierailulle. Ruoka inspista saa muuten kirjan lisäksi täältä, kannattaa kurkata.


5 kommenttia :

 1. Tuo kirja on niiiin loistava! Ostin sen sunnuntaina ja mies teki kaalilaatikon (aivan loistavaa, vaikka normaalisti en yhtään välitä liharuoista enkä varsinkaan kaalilaatikosta), ja minä tein jo toisen kerran pannukakkua. Kirjan pannariohje on täydellinen..

  VastaaPoista
 2. Mistä olet ostanut tuon oliiviöljyn? Silmää miellyttävä ulkoasu;) Onko hyvää öljyä? Suomesta harvoin saa hyvän makuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korfulta pari vuotta sitten, eli ulkomailta! Visuaalisesti silmääni
   Miellyttävä, joten täytän sitä hahah :) öljyn on oltava esillä ja mitä
   Tahansa en kelpuuta :)

   Poista
 3. Ihan mahtavaa, että olet taas kerinnyt postailemaan näinkin tiuhalla tahdilla! Olen malttamattomana odotellut paluutasi ja voi että, tämä paluusi blogin pariin on tehnyt minut hyvin onnelliseksi. :)

  VastaaPoista
 4. Toi kirja pitää ehdottomasti hankkia ensimmäisen kaveriksi! Ihania reseptejä!!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !