tiistai 18. helmikuuta 2014

peace  Meillä kävi tänään ystäviä vieraina. Remppakiireiden jne. takia näimme vasta nyt perheen uuden tulokkaan, suloisen pienen prinsessan. Meidän neiti oli valtava pikkuisen rinnalla, vaikka
 " samanikäisiä " ovatkin. Toinen vaan loppuvuodesta syntynyt. Sosiaalinen elämä on " hiukan "ollut jäissä, mutta pahin on onneksi takana ja ystäviäkin ehtii taas tapaamaan. Neidin synttäritkin on tulevana sunnuntaina. Vietämme niitä ihan pienesti kummien kanssa lauantaina ja sisaruksille pidetään sitten isommat yhteiset juhlat huhtikuussa. Koti on kuitenkin vielä kesken ja huhtikuu on ihan kohta, joten helpompi näin. Tuntuu ihan oudolle, että siitä tosiaan on kohta vuosi, kun neiti syntyi. Miten nopeasti aika rientääkään lasten kanssa. Sunnuntaina ajattelin uskaltaa vihdoin katsoa videon synnytyksestäni. Luomusynnytyksessä tuli huudettua sen verran kovaa, etten ole uskaltanut sitä vielä katsoa. Nyt taidan olla siihen henkisesti valmis ja ainahan sen voi katsoa ilman ääntä, jos alkaa hävettämään :) Ihanaa kuitenkin nähdä vastasyntynyt prinsessani jälleen.
Neidin vauvakirjaa olen vuoden aikana täyttänyt kiitettävästi, mutta valokuvien kanssa on petrattavaa. Pitäisi vihdoin saada pinoja albumeihin saakka. Viimeistään sitten, kun yläkertaan saadaan tehtyä työtila. Nyt pyykkejä viikkaamaan...

7 kommenttia :

 1. Täällä toinen luomusynnyttäjä joka myös huusi ja kirosi niin että sairaala raikui :D Siitä ei onneksi ole videokuvamateriaalia ;)
  Noi servietit on niin ihanat, pitäiskin taas päästä Granitiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) en uskaltanut katsoa hahahah ! Granit niin ihana!

   Poista
 2. Hih taas kyselen.. mistä nuo mustat nonparellitähtöset on? Tytöillä kaverisynttärit nyt pe ja nuo olisivat juuri eikä melkein kivoja jäätelön päälle... Kakkua kun ei tarjoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mokosta oon ostanut! Googlaa Miss Étoile cake deco jos löytys sieltä suunnalta :)

   Poista
  2. Ai tuo on Miss Etoilea... löytyykin sitten varmaan Kantriinasta Treelta. Sinne heti :) Kiitos vinkistä! Ostin kyllä vastaavia tähtiströsseleitä Tigerista mutta niissä sekä mustia että turkooseja tähtösiä enkä millään jaksaisi alkaa nyppiä turkooseja pois :D Tää on niin tarkkaa ;)

   Poista
 3. Hei Hanna.. Mistähän olet löytänyt tuon sydänastian jäätelölle? Semmoista vailla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jo useamman vuoden vanha, Brukan mallistoa

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !