tiistai 11. helmikuuta 2014

Oliivipuun paluu


   Vuosi sitten ostamani oliivipuu puskee uutta lehteä, kiitos vanhempieni joiden luona kaikki kasvit tuntuvat kukoistavat. Orkideatkin kukkivat aina ! Oliivipuu on ollut siellä hoidossa puolisen vuotta. Kalliossa se ei olisi saanut saanut kaipaamaansa valoa, kun asuimme pussien sisällä. Sitten tulikin talvi eikä siirtäminen paleltumisen pelossa tuntunut hyvälle, joten eilen se palasi kotiin hyvinvoivana nollakelillä. Toivottavasti puumme sopeutuu tänne, sillä edellinen oliivipuuni putkiremontin aikoihin suuttui siirtelystä ja kuoli. Ajatuksissani on siirtää se pihalle, kunhan säät lämpenevät. Oliivipuu on kyllä kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.

9 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia! Mistä tuo lattialamppu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IKEAsta, en ole varma onko vielä
   Mallistossa, uskoisin! On ostettu nelisen vuotta sitten

   Poista
 2. Asutteko edelleen Helsingissä? Jos niin Pohjoisessa, koillisessa....?Me tuossa jälkimmäisessä:) Ihanalta näyttää uudessa kodissakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei asuta enää, mutta pääkaupunkiseudulla kyllä :)

   Poista
 3. Asutteko Helsingissä edelleen? Jos niin pohjoisessa, koillisessa...? Me tuossa jälkimmäisessä eli maalla juu. Kivalta näyttää siellä:)

  VastaaPoista
 4. Ihana puu :) voi kun mullakin kasvit eläis edes hetken... :)

  VastaaPoista
 5. Oma oliivipuuni lojuu tuulikaapissa ihan kuolleena. En vain ole saanut aikaiseksi/raskinut sitä roskikseen heittää. Ärsyttävä juttu, että meni kuolemaan, sillä oli ihan valoisassa paikassa ja mielestäni sai sopivasti vettäkin. Ja tietysti tykkäsin siitä tosi paljon myös. No, ei auta, olen tottunut siihen ettei minun hoivissani sinnittele oikeastaan muut kuin palmuvehkat, jotka eivät tunnu pahastuvan isoistakaan laiminlyönneistä:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kori, oletko mistä löytänyt? :)

  Henna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !