maanantai 3. helmikuuta 2014

kiitos


Kaunis kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille ja toki kaikille komenteille ylipäätään. Ehkä blogini pysyy sitten entisellään. Sitä itse tulee hieman sokeaksi sen suhteen. Palaute auttaa kehittymään kaikessa. Banneria voisin kuitenkin hieman uudistaa, kunhan vaan ehdin. Postaustahtini on ollut jo pitkään surkea, toivoisin itsekin, että ehtisin
panostaa tähän enemmän. Olen kuitenkin päättänyt, että harrastuksen on pysyttävä mielekkäänä, jotta ylipäätään jaksan pitää tätä. En siis aio ottaa stressiä hiljaiselosta ainakaan nyt. Luulen, että remontin valmistuttua aikaa tai ainakin voimia on enemmän tänne. Viikonlopun jäljiltä olen myös super väsynyt. Päiväunet maistuisi, mutta siihen ei nyt ole tilaisuutta. Tein siis kahvia Nespressolta joululahjaksi saamaani take away - mukiini. Oletteko muten jo kuulleet, että Nespresso avaa ensimmäisen kahvikauppansa Helsingin keskustaan nyt keväällä ? Olen tästä uutisesta super innoissani. Myymälät ovat tunnettuja tyylikkäästä ilmeestään sekä kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistaan. Keväästä lähtien kahvia saa siis sieltä nettikaupan lisäksi. Mahtavaa !
 

    Uskomatonta, että nyt on jo helmikuu. Neidin synttäritkin lähestyy, mutta vietämme niitä näillä näkymin yhteisynttäreinä isoveljen kanssa maaliskuun puolella, mutta kummit on ajatuksissa kutsua oikeana päivänä.
 

8 kommenttia :

 1. Heippa, miten toteutitte nuo kuvissa näkyvät " betoni seinät", haaveilen kanssa keittiöön tuollaista, mutta toteutus tapa vielä vähän auki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Keittiö odottelee laattoja välitilaan, eli
   Ei ole betonia tämä seinä. Seinä on vain tasoitettu edellisten
   Laattojen jäljiltä.

   Poista
 2. Jotain huhua olin kuullut Nespresson liikkeestä, mutta missä ja milloin jäi avoimeksi. Kiva juttu, sieltä voin käydä hakemassa kahvit kotikoneeseen.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisessä kuvassa on ihana tuo raidallinen purkki, oletko mistä sen löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut sen yhden ihanan bloggaajan kautta. Voisinkin postailla siitä.

   Poista
 4. Minua kiinnostaisi tietää mistä olet löytänyt tuossa ensimmäisessä kuvassa olevat leikkuulaudan ja alustan noille tavaroille? :) Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tehty työtasojen jämäpalasta. Kaikki hyötykäyttöön :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !