maanantai 17. helmikuuta 2014

Helppoa & hyvää




  Viikonloppuna meillä oli rakas kummityttömme perheineen kylässä syömässä. Pakko hehkuttaa pääruokaamme, josta en edes ehtinyt ottaa kuvia. Teimme savustettua lohta. Saimme anopilta Muurikan savustuspöntön ja muutaman kerran olemme sitä ehtineet testailla. Huh miten helpolla saa hyvää ruokaa. Lohen suolasimme ensin sitruunanmakuisella sormisuolalla ja sitten vaan pönttöön kypsymään. Lohen kanssa tein salaattia ja vihanneksia höyrytin uunissa hetken ( höyryuuni ), vastaavia saa helposti tehtyä mikrossakin oikeanlaisessa astiassa.Vihannesten joukkoon vaan lopuksi balsamicosiirappia ja valmista. Alkupalaksi tehtiin tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja jälkkäriksi tuunasin ihan vaan Frödingen mutakakun ja sen kanssa Lidlin aitoa vaniljajäätelöä. Helppoa ja hyvää.



2 kommenttia :

  1. Oi toi keitto oli varmasti hyvää,NAM! Ai niin unohdin mainita sulle että kala ei oo mun lemppareita!

    VastaaPoista
  2. Nam, kyllä on herkullisen näköistä :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !