perjantai 7. helmikuuta 2014

Avohyllyt

Kuvat  // oikea alakulma oma


        Uuteen keittiöön on suunnitteilla muutama avohylly. En vain ole ihan satavarma millaiset valkoiset haluan. Edellisessä kodissamme  (oikea alakulma ) mies teki hyllyt työtason jämäpaloista. Hyllyt kiinnitettiin piilokiinnityksillä, jolloin niistä tuli kevyemmät pieneen tilaan. Hyllyjen paksuus oli kuitenkin 38mm, eli aika järeät. Olen miettinyt myös hyllyjen syvyyttä. Haastetta tuo se, että välitilaan tulevien valojen sähkönousu tulee  mahdollisten hyllyjen sivusta ja vieläpä matalemmalta, sillä uuden keittiön välitilan korkeus on edellistä keittiötä suurempi. Kikkailua siis luvassa, jotta lopputulos on kauniin harmoninen.
Nyt kaipaisin vinkkejä kivoista hyllyistä, tai kannattimista ? Yksi vaihtoehto on
IKEAn Ekby Stilig kannattimet, kuten keskellä oikealla ja niiden kanssa sitten valkoiset hyllyt.
Tila johon hyllyt tulevat on 68cm.
 
 

2 kommenttia :

  1. Ihani avohyllykuvia oot löytäny :) Mä oon kans jo vuoden miettiny et millaset hyllyt keittiön seinälle haluan ja ehkä nyt päätyny valkosiin yksinkertasiin kannattimiin (Ikeasta Ekby Valter) ja siihen hyllyiksi harmaantuneet jotkut kolhiintuneet paksut lankut... Nyt vain ongelma et mistä nyt semmoset lankut sitten löydän :)

    VastaaPoista
  2. Meillä oli edellisessä kodissa avohylly toteutettu noilla valkoisilla Ekby Stiligeillä ja tykättiin kovasti! Uuteen kotiin tulee myös avohyllyt noilla toteutettuna. Ne tuo kivasti täytettä muuten yläkaapittomaan keittiöömme ja lisäksi saa pitää esillä mieluisimpia astioita! :)

    -Hansu

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !