tiistai 25. helmikuuta 2014

Annon kevät - I LOVE IT
 
Kevät tekee tuloaan ja on ihanaa laittaa kotia kevät kuntoon. Itselläni on joka kevät sisustusvimma toki tänä vuonna se johtuu remontistakin, mutta malttamattomana odotan, että pääsen terassin kimppuun. Pihalle on pakko saada yrttejä jne. kasvamaan. Voisinkin tehdä terassisuunnitelmistani  postausta, jos teitä kiinnostaa?
 
 K-citymarketeissa, Kodin Ykkösessä sekä Anttiloissa myytävä Anno -sarja
tekee muuten jälleen vaikutuksen minuun. Listasin muutamia suosikkejani uudesta mallistosta.    Annon istuintyynyt on kauniita. Erityisesti Lumikello & Arki- istuintyynyt viehättävät ja ajattelinkin tehdä retken Kodin Ykköseen tutustumaan näihin paremmin. Muutamat istuintyynyt on jo terassille valmiiksi hankittuna, mutta vielä uupuu muutama ja Annon mallistosta  saattaisi olla sopiva vaihtoehto suunnitelmiini. Hintakaan ei ole paha !


       Annon matot on  aina ihania. Salmiakin muotoinen Nami -puuvillamatto harmaana ja mustana omia suosikkejani.
   

 
     Keittiöpyyhkeet on suuri paheeni joten taidan  joutua hakemaan muutamat hapsupyyhkeet uuteen keittiööni. Niitä, kun ei ennestään ole ;)
Kuvat : Kesko

7 kommenttia :

 1. Voi kun ihania! Tykkään ruutulakanoista ja mustavalkoisesta Nami-pussilakansetistä. Tuo keltainen on vaan niin ihana väri!

  VastaaPoista
 2. Anno jutut ovat myös mun mieleen. Hyvä hinta-laatusuhde myös.
  Ensiviikolla nähdään :)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa terassisuunnitelmat kovasti! Itsellä sama projekti edessä, tai oikeastaan koko pihan suunnittelu ja toteutus, talo valmistui viime marraskuussa ja tällä hetkellä piha on aika surullinen näky...

  VastaaPoista
 4. Hapsulliset keittiöpyyhkeet meni myös täällä ostoslistalle. ;)

  VastaaPoista
 5. Terassisuunnitelmat kiinnostaa ehdottomasti, vähitellen kun alkaa ajatukset suuntautua tuonne talon ulkopuolelle. Me teetettiin aikanaan puutarhasuunnitelma, koska emme tunteneet kasveja ja mikä minnekin olisiparasta sijoittaa. Suunnitelman toteuttaminen onkin sitten ollut useamman vuoden projekti, monestakin syystä. Tulevana kesänä olisi tarkoitus laittaa viimeinen raja kuntoon. Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
 6. Hei joo terassisuunnitelmia kiitos!Meillä kans edessä keväällä takapihan terassin teko ja ideoita kaivataan!:)Ja näin nuo Annon uudet joitain aikoja sitten ja ihastuin heti, ihania,pakko saada:)
  VastaaPoista
 7. Annolla on nyt lähiaikoina ollut kaikkea ihanaa! Täytyykin käydä hypistelemässä :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !