tiistai 21. tammikuuta 2014

ääni karkuteilläOlemme sopeutuneet yllättävän hyvin tänne " maalle ". Lasten myötä sitä oppii arvostamaan eri asioita elämässä, enkä oikeastaan kaipaa keskustan vilskettä yhtään. Kesällä sitten voi tulla pieni haikeus ?! Tuntuu, että ylimääräinen kiirekin on väistynyt arjestamme, jos remppaa ei lasketa mukaan ( heh se kyllä pitää kiireisenä vielä jonkin aikaa ) . On aika rentouttavaa välillä kärräillä vaunuja kaduilla, kun ketään ei tule vastaan. Poikamme nauttii niin lumitöistä ja miten helppoa neiti on työntää nukkumaan ulos omalle pihalle, etenkin nyt kun olen inhottavassa flunssassa. Sunnuntaista asti oltu ilman ääntä. Jalat yhtä  spagettia ja silti jostain täytyy ( kahvi, finrex & mustaherukkamehu ) jaksaa kerätä voimia juosta kahden pikkutyypin perässä, joista pienempikin kävelee mallikkaasti, vaikka nelivetona pääseekin yhä ketterämmin. Äidin vauva ei tosiaan ole vauva enää. Siitä on tullut taapero, joka selkeästi osaa sanoa äiti halutessaan ja jolla on 10 piraijan hammasta suussa. Imetystäkin ollaan siis hiljalleen lopettelemassa... syystäkin :)
Flunssa toivottavasti helpottaa pian ja energiaa on taas enemmän lapsille & remppaan, mutta nyt vähän ulkoilemaan. Kivaa tiistaita sinne !
 
 


7 kommenttia :

 1. oonkohan jo kysynyt mut mikä maalin sävy teillä on? näyttää niin hyvältä! paranemisia myös!

  VastaaPoista
 2. Malttamattomana odotan lisäkuvia uudesta kodistanne! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana rauhallinen tunnelma lastenhuoneessa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Voi surku sun ääntä :( Kyllä te kesälläkin siellä viihdytte. Se on kuule yllättävän kivaa, kun pääsette kätevästi omalle pihalle. :)

  VastaaPoista
 5. Voi kurjuus - sulla nyt sama kuin mulla viime viikolla :( Voimia.
  Muutetaan sitten takaisin keskustaan ja häröillään yhdessä kun lapset muuttavat pois kotoa :)

  hali terkuin. Sanna

  VastaaPoista
 6. Missäpäin uusi asuntonne sijaitsee? Olisi kiva kuulla minkälainen talo kyseessä!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !