maanantai 25. marraskuuta 2013

Uusi päällinenKuva :www. Bemz.com


Meillä on IKEA Stockholmin lepotuoli. Ihanan ajaton malli, joka luultavasti kulkee mukanamme vielä pitkään. Tykkään niin kovasti sen sirosta ulkonäöstä ilman käsinojia. Käsinojat, kun jostain syystä ei kuulu suosikkeihini. Puujalat tuo kivaa kontrastia valkoiseen päälliseen. Meillä on ollut tarkoituksena ostaa varapäällinen ( valkoinen ) tuoliimme, mutta tuoli päällisineen olikin ehtinyt poistua mallistosta. Suunnittelin jo päällisen teettämistä, mutta päätin sitten kurkistaa Bemz:n valikoiman ja ilokseni saan sitä kautta ostettua uuden päällisen varalle.
Täytyy vähän tilailla mallitilkkuja alkuun. Pienten tahmatassujeni kanssa en karta valkoista väriä, mutta päällisten täytyy olla pestäviä. Mielellään vielä konepestäviä. Onko Bemz teille entuudestaan tuttu ? Bemz siis valmistaa irtopäällisiä IKEAn suosittuihin kalusteisiin, joista osa jo poistunut IKEAn mallistosta. Joskus olen siitä aikaisemminkin kirjoitellut.


6 kommenttia :

 1. Olen kuullut tuosta ja käynyt vilkuilemassa, josko sieltä saisi jonkinlaista päällistä myös Ikean Muren lepotuoliin (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00184914/). Se on se taittuva malli, saa käännettyä lähes makuuasentoon. Ilmeisesti tuohon ei pysty lainkaan vaihtamaan päällisiä. Ja musta väri alkaa kyllästyttää.. :(

  VastaaPoista
 2. Hei, voin lämpimästi suositella, kankaat laadukkaammat kuin Ikean omat. Olen päällystänyt kolme sohvaa Bemzin kankailla ja kaikkiin ollut erittäin tyytyväinen. Nopea toimitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, tuolta siis tilaan ihan varmasti :)

   Poista
 3. Haa, Century 21:n vessajonossa ehdin lukemaan blogejakin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, itselleni tämä oli uusi juttu. :) Meillä on nimittäin tuo samainen lepotuoli ja (valkoiseen) päälliseen on tullut joku jälki, mikä ei pois lähde. Täytyykin käydä kurkkimassa vaihtoehtoja uudeksi päälliseksi. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !