perjantai 8. marraskuuta 2013

SOLD

     Kotimme on nyt myyty ja muutamme uuteen kotiin joulukuun lopussa, siis ihan pian. Ihanaa ja samalla haikeaakin, vaikka odotan kuumeisesti jo uuden kodin remonttia ja sitä, että pääsen sisustamaan ja tekemään uudesta kodista meidän näköisen. Vuosi 2014 alkaa meillä siis uudessa kodissa. Blogissa tullaan näkemään varmasti remonttipostauksia, sisustamista ja  hiljaiseloakin, sillä kiirettä tulee olemaan, siitä olen varma. Olen kuitenkin super innoissani kaikesta. Niin ihanaa, että pitkän etsinnän jälkeen löysimme kivan kodin.
Kodin myymisessä päädyimme välittäjään ja nyt voin lämpimästi suositella kodinvaihtajille Vaakunakodit Oy:n Ninaa & Saria. Vuosi sitten olimme myymässä asuntoa ja ostajan välittäjä toimi hyvän välitystystavan vastaisesti ja tuo asia on edelleen aluehallintoviraston käsittelyssä. Nina sai meidät taas uskomaan, että alalla on ammattilaisiakin, jotka oikeasti välittää asiakkaistaan.

Nyt on super hyvä fiilis :)
25 kommenttia :

 1. Onnea! Innolla jään odottelemaan remonttiposteja! :)

  Anna-Maija

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea uusiin elän vaiheisiin! Hienoa ja varmasti olet niin innoissaan, yhtä innoisaan, kun me täällä odotellaan teidän uutta kotia ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja tsemppiä muuttoon sekä remonttiin! Kyllä se lopussa palkitsee! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa,onnea uuteen kotiin!Uudesta tulee varmasti yhtä ihana kuin vanhastakin,innolla odottelen kuvia:)

  VastaaPoista
 5. Onnea vanhan kodin myynnistä ja onnea uuteen!

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon onnea, onpas mukava tapa aloittaa uusi vuosi!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut, hienoja uutisia! Ne välityskuvat teidän asunnosta olivat myös niin upeat, että heti ajattelin välittäjäfirman olevan todella hyvä. Asuntovälityssivuilla näkee usein aivan kamalia kuvia..

  VastaaPoista
 8. Oi kuinka ihanaa! Onnea vanhan myymisestä ja uuden löytämisestä! En malta odottaa remppapostauksia ja kuvia uudesta kodistanne :)

  VastaaPoista
 9. Nopeasti meni asunto kaupan! Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä tulevaan remppaan ja kaikkiin valinnan vaikeuksiin, mitä uuden kodin sisustuksen kanssa saattaapi tulla :)

  VastaaPoista
 10. Ihana kuulla, että kaikki järjestyi parhain päin, paljon onnea! Innolla odottelen remontti&sisustuspostauksia, sulta saa hyvin inspiraatiota tulevaisuuteen!:)

  VastaaPoista
 11. Onnea vanhan myynnistä ja uuden löytymisestä! Haaveista totta :)

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavaa kun saitte myytyä näin nopeaa!!! Onnea!!! Varmasti ihana päästä laittamaan uutta kotia!

  VastaaPoista
 13. Onnea vielä tätäkin kautta :) Jee-uuden kodin remppa/sisustaminen alkakoon :)

  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
 14. Wau, onnea kovasti vanhan myymisestä ja uuden ostosta :) Innolla odotan uuden asuntonne remonttii- ja sisustuspostauksia! Olen jo kauan lukenut blogiasi, jäin heti ensikäynnillä koukkuun :)

  VastaaPoista
 15. onnea kodin myymimisestä ja tsemppiä uuden kodin laittoon!

  VastaaPoista
 16. Käytiin kurkkimas uutta julkisivua yksi ilta. Kyllä oli talon ilme muuttunut meidän ajoilta. Teidän asunnon uudet omistajat pääsevät nyt hienoon taloon. ...mutta tepä pääsette uuteen kotiin, ihanaa! Onnea alkavaan projektiin!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !