keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Jotain uutta kotiin

    Viime viikolla paljastin miehelleni kaapin kätköistä nämä jo aikoja sitten Nougatista ostamani Hagedornhagenin julisteet, jotka uudessa kodissa aion kehystää seinälle. Meillä pääasiassa sisustan minä, mutta toki miehellänikin on sananvaltaa miltä kotimme tulee näyttämään. Onneksi makumme on sama tai ainakin näiden pian 12 vuoden aikana siitä on tullut hyvin samanlainen, joten ylipuhuminen on suhteellisen helppoa. Joskus hankinnat on kuitenkin tehtävä kertomatta :) Nyt mietin kehysten väriä, sillä ne luultavasti pitää teettää tai vielä en ainakaan ole törmännyt kehyksiin, jotka suoraan sopisivat näihin. Kuvien koko on vähän hassu 42x59. Mustat simppelit kehystäisi näitä varmasti parhaiten. Tuleeko jollekin mieleen paikkaa, jossa saa edullisesti teetettyä kehyksiä ?
 
Huomenna tai viimeistään lauantaina starttaa muuten kiva kilpailu. Kannattaa siis pysyä kuulolla.
 
Mukavaa iltaa !
 

5 kommenttia :

 1. Nää julisteet on ihania - mulla sudenkorento ja perhonen seinällä. Näyttävät varmasti upeilta uudessa kodissanne.
  Palataan :)

  VastaaPoista
 2. Hei, mulla on nämä samat ja kehystystä olen minäkin miettinyt. Olin alunperin kuvitellut, että löydän valmiit kehykset, mutta taidan joutua teettämään. Tilasin myös Ylva Skarpin Balance-julisteen ja sekin pitää kehystyttää. :)

  Minttu

  VastaaPoista
 3. Mulla sama ongelma tämän julistekoon kanssa. Tällä hetkellä perhonen ja korento ihan väärän kokoisissa kehyksissä... Kehykset ovat mustat ja minusta parhaimman väriset näille julisteille, mutta olisipa kiva kuulla mistä muut ovat kehyksensä näihin hankkineet. :) t: Elina

  VastaaPoista
 4. Hei! Seven artista löytyy pieni valikoima näitä A2 eli 42*59 kokoa olevia valmiita kehyksiä. Itse ostin samaisiin korento- ja perhosjulisteisiin sieltä kehykset, valitsin mustat metalliset, mutta muutamia muitakin vaihtoehtoja löytyi. Metalliset maksoivat 29,90 e kappaleelta. Julisteet ovat kyllä aivan ihanat!:)

  VastaaPoista
 5. Hei, itse teetin Seven Artissa omaan sudenkorentooni mustanruskeat ohuet metallikehykset. Aivan nappivalinta! Ei ole liian jyrkkä, mutta silti tosi skarppi. Hintaa en valitettavasti muista.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !