lauantai 16. marraskuuta 2013

Eteinen

 Tämä kuva toimii inspiraationa kodinhoitohuoneessamme.
Tila on aika pieni, mutta riittää hyvin meille. 
Keväällä tai viimeistään kesällä muutamme tilan toimivammaksi.
Kuvat : Pinterest


   Pitkästä aikaa fiiliskuvia. Osa kuvista harmillisen pieniä vaan. Eteinen on mielestäni  kodin käyntikortti. Se antaa ensivaikutelman kodista vai mitä mieltä olette ?. Uudessa kodissamme on eteisessä liukuovikaapisto, jonka aiomme säilyttää, mutta ovien väri ei vaan miellytä. Maalaamme ne kesällä valkoiseksi, jos en löydä edullista maalaamoa. Olisiko kenelläkään vinkkiä hyvästä edullisesta paikasta?  Ovia ei kannata vaihtaa uusiin, sillä ne on hyvässä kunnossa ja lisäksi selvittelin niiden hintojakin, JÄRKYTTÄVÄN kallista! Sama ovien käsittely on tiedossa myös meidän makuuhuoneessa. Mitenhän pystyn katselemaan ovia kesään asti ilman käsittelyä. Olen luonteeltani nimittäin " hieman " malttamaton.
Ihanaa kun takit & kengät saadaan kuitenkin taas ovien taakse piiloon. Meillä on niin järkyttävä määrä takkeja ja kenkiä, että niiden on oltava ovien takana piilossa tai voin pahoin :) . Tarkoitus on kyllä hankkiutua eroon kaikesta ylimääräisestä nyt muuton yhteydessä, less is more, kun pätee tähänkin.

Tänään käytiin jälleen katselemassa materiaaleja remppaa varten. Innoissani odotan remppaa, vaikka
jännittääkin miten kaikki saadaan tehtyä pikkutyyppien kanssa, kun remontti tehdään kuitenkin omin voimin. Joulukin taitaa mennä remppahommissa.

Mutta nyt takaisin materiaalivalintojen pariin.

Hyvää yötä !7 kommenttia :

 1. ihanat inspiskuvat! tsemppiä remppaan

  VastaaPoista
 2. Jestas miten ihania kuvia. Kyllä kelpaa fiilistellä.

  VastaaPoista
 3. Hyvä siitä tulee :)

  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta kodista! Tiedän, että siitä tulee täydellinen. En malta odottaa, mitä valintoja teette. Muistathan ottaa ennen ja jälkeen kuvia.

  Minttu

  VastaaPoista
 5. Olipas aika upeita inspiraatiokuvia <3
  Onnea tulevaan remppaan, varmasti teette hienoa jälkeä :)

  VastaaPoista
 6. Moikka,

  Oon lukenut sun blogia taustalla jo jonkin aikaa, ja tykännyt kovasti! Niinpä haluaisin tuntea sut paremmin, joten blogissani on sulle haaste. http://www.lily.fi/blogit/lotteriet/mina-olen-lotteriet

  Toivottavsti kerkeät vastaamaan, ei paineita kumminkaan!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !