perjantai 13. syyskuuta 2013

SISUSTUSHAASTE1. Kodin1 / 2. Stockmann / 3. Kodin1 / 4. IKEA / 5. Kodin1 / 6. Kodin1


   Jo jokin aika sitten ihana Sanna muisti minua hauskalla haasteella. Alkujaan tämä haaste on lähtenyt Kertulta. Lasten kanssa on pitänyt hiukkasen kiirettä, joten blogini on jäänyt enemmän tai vähemmän hunningolle. Pahoittelen !

Haaste kuuluu näin :

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"


Voi keiju, uutta kotia ei näy eikä kuulu, mutta tuon summan voisin hyödyntää silti uutta kotia jo silmällä pitäen. Pojan mahdolliseen huoneeseen toiveissani olisi tehdastyylinen valaisin ja Anno Hilja riippuvalaisin39,95€  ( tarjouksessa plussakortilla ) sopisi kuin nakutettu suunnitelmiini. Pojalle tarvitaan myös mustavalkoinen matto, Annon Lankku puuvillamatto esimerkiksi 89,90€ .  Toteuttaisin myös pitkäaikaisen haaveeni Eamesin tuoleista. Niitä neljä näin alkuun klik 1856€. Sitten olohuoneeseen haluaisin IKEAn Tårnby juuttimaton 129€. Kaipaisin meille myös pellavalakanat 2x Anno 39,90€ ( tarjouksessa plussakortilla 3.10 asti ) ja pojalle lisäksi huopa, jota voisi käyttää päiväunilla, Anno mallistosta sekin 49,90€
 
Ja loput eurot käyttäisin lemppari nougatissa täydentäen TineK sarjan astioitani.


Keiju on vieraillut monessa lukemassani blogissa, mutta
jos joku ei vielä ole tätä tehnyt niin ota keiju matkaasi toteuttamaan haaveitasi :) 

1 kommentti :

  1. Pitäisköhän mun napata tämä haaste mukaan...
    Meillä on/oli tuo Ikean juuttimatto ja en suosittele. Aivan kauhea sotkemaan, kun siitä irtoaa sitä juuttia, vai mitä lie roskaa.

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !