keskiviikko 18. syyskuuta 2013

H&M HOME / LAPSETKuvat : H&M Home

H&M Home mallistoon on taas tullut paljon kivoja uutuuksia.  Muutamia esimerkkejä lastenmallistosta. Muistan, että muutamat harmittelivat, kun eivät saaneet ostettua harmaita tähtilakanoita, jotka muutamissa postauksissani aiemmin on näkynyt.
Nyt mallistossa on vastaavat tähtilakanat mustina & pinkkeinä.
Kivat, onneksi meille ei mahdu enempää lakanoita.

Ensi viikolla lähdemme Ruotsiin minilomalle. Edellisestä kerrasta on aikaa
useampi vuosi. Otan mielelläni vinkkejä vastaan kivoista lastenvaateliikkeistä,
sisustusliikkeistä... mistä vaan :)

Tällä viikolla olen koukuttautunut Jälkiä jättämättä sarjaan, kiitos ystäväni. Netflixiä on tuijotettu intensiivisesti illat. Onko tuttu sarja ?


6 kommenttia :

 1. H&M homella on kyllä paljon kivoja juttuja lapsille, itselläkin on pieni kollaasin kokoaminen työn alla! Mutta kun vasta tutustun näihin juttuihin, niin mietin, millä ohjelmalla olet tehnyt esim. tämän kollaasin? Olen käyttänyt polyvorea, mutta eihän sieltä kaiken maailman kuvia löydy..?

  VastaaPoista
 2. Mun yksi suosikkikauppa Tukholmassa (kaksi liikettä, joista toinen keskustassa Kungsgatanilla ja toinen Gamla Stanissa) on Krabat. Siellä myydään leluja ja roolivaatteita. Viime kesäisellä käynnillä ostin sieltä jo muutaman joululahjankin.

  Kokeiltiin jossain vaiheessa tota Netflixiä eikä silloin tuntunut löytyvän sieltä mitään sopivaa sarjaa, mutta nyt olen saanut jo muutaman mielenkiintoisen vinkin. Kesällä poistin digiboksilta lähes kaikki tallenteet, kun totesin, etten ehdi niitä koskaan katsoa. Nyt kun syksy on koittanut ja meidän koululaisetkin ovat palanneet arkirytmiin nukkumaanmenon suhteen, tuntuu että jotain voisi taas alkaa katsoa ja samalla laittaa puikot heilumaan (en osaa istua tv:n ääressä ilman käsityötä ;) ) Tosta Jälkiä jättämättä -sarjasta olen nähnyt muutaman osan ja uskon, että koukuttaa ;)

  Mukavaa Tukholman reissua teille!

  VastaaPoista
 3. Krabat on kllä tosi ihana lelukauppa - sinne kannattaa ehdottomasti poiketa.
  Ihana toi H&M Homen pupu matto - se olisi kiva vaikka sängyn eteen.

  Mukavaa reissua

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Tukholmassa kannattaa käydä Lagerhaus:ssa :)

  T. Mari

  VastaaPoista
 5. Tukholmassa kannattaa käydä Lagerhaus:ssa :)

  VastaaPoista
 6. Kävin juuri eilen HM Homen myymälässä ja siellä oli tosiaan vaikka mitä ihanaa!

  LadyBlue is in the House

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !