lauantai 7. syyskuuta 2013

Epäonnen viikkoni
      Ehei en ole raskaana, kuva on vanha. No mutta asiaan.. muistatte ehkä tuon karvaliivin, jonka ostin talven alesta. Nojasin fiksuna keväällä takkaan liivi päällä niin että lämpö kärvensi liiviä selästä. Liiviä voi kai käyttää tai päätin etten anna sen häiritä. Tällä viikolla aamut on olleet kylmiä ja laitoin liivini päälle lämmittämään. Päivällä siihen paahtuu joten siirsin sen rattaisiin. Jossain välissä, ilmeisesti ratikassa ollessamme liivi oli tipahtanut.  Huomasin liivin puuttuvan vasta seuraavana aamuna. Harmitti suunnattomasti, mutta päätin sitten kokeilla, jos se vaikka olisi päätynyt löytötavaratoimistoon. Tuntomerkiksi oli helppo antaa sheivattu karva selässä.
Ja voitteko uskoa, siellähän se oli. Toimitettu Hakaniemestä !!! Ratikka, jossa me olimme ei kulje sinne, mutta jotenkin se oli sinne silti päätynyt. Tänään sain liivini takaisin jippii. Kannatti soittaa.
Epäonnellani myös iPhone sanoi itsensä irti alkuvkosta. Miten riippuvainen sitä voikaan puhelimestaan olla. Ihan naurattaa ! Neiti harjoittelee kovasti konttaamista, unissaankin. Nyt muutamat yöt menneet valvoessa, kun tyttö vaan huutaa. Motorinen kehitys tai tulossa olevat hampaat ehkä sekoittavat unta. Pidän peukkua, että ensi yö menee paremmin sillä arjesta on hetken aikaa selvittävä yksin. Tällä viikolla ei siis ole ollut aikaa tai voimia tänne.
Ehkä ensi viikko on parempi. Ainakin yritän olla kadottamatta mitään :)

Mukavaa viikonloppua!

11 kommenttia :

 1. Onni onnettomuudessa! Ei täälläkään kovin lujaa ole mennyt, kaadoin maaliämpärin meidän yläkertaan! Tsemppiä meille <3

  VastaaPoista
 2. Vauvavuodesta ei taida kukaan ilman väsymystä selvitä..onko tähän asti tytöltä ja aiemmin poika nukkunut aina hyvin?? Itse olen joutunut käymään koliikin ad 4kk, sen jälkeen muuta itkuisuutta ja valvomista millon mihinkin liittyen...tsemppiä vaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika valvotti ekan vuoden, tyttö nukkunut ok verrattuna
   Siihen. Tällä vkolla useampi yö valvottu, joten omat paukut vähissä
   Sillä lapset ei juurikaan päiväuniaan nuku samaan aikaan.
   Sellaistahan se pienten lasten kanssa on :)

   Poista
  2. Selviskö pojan valvottamisen syy? Siis oliko mitään allergiaa tms. vai ihan perussettiä, liikkumaan lähtö, kipeänä olo jne. Helpottiko tarkalleen 1v. muistatko? Pidittekö unikoulua tms.?
   Vinkkejä otan näet vastaan :) Kiitos, jos ehdit/jaksat vastailla..

   Poista
  3. 9kk vanhana poika unikoulutettiin, jonka jälkeen oppi nukkumaan yöt.
   Ja itseasiassa oli vajaa 1v kun nukkui yöt putkeen kun tarkastin vauvakirjasta.
   Ei allergioita tai koliikkia. Lähinnä hän söi tiiviisti, tottui nukkumaan vieressä jne.
   Nyt koitan päästä yösyötöstä 2kk sisällä, eli pientä unikoulua tiedossa varmasti jälleen.

   Poista
 3. Ohhoh, aikamoista hulinaa teillä siis siellä! :O Ja arvaa, mä löysin sit ylläripylläri eBaysta itelleni vihdoin sellasen karvaliivin ja fiksasin sitä skidisti itse, niin siitä tuli ihan lööv. <3 Tsemppiä muru arjen keskelle, millon nähdään taas? <3

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä!! Ja eipä ookaan nykypäivänä ihan itsestäänselvää, että kadotettuja tavaroita löytäjät viitsisivät viedä löytötavaratoimistoon, mutta onneks sulla oli onni matkassa.

  VastaaPoista
 5. Voimia sinulle! Täällä myös välillä valvotaan osa yöstä ..ja, surettaa kun ei voi ottaa pienokaisen masuvaivoja itselleen ja helpottaa näin rakkaansa oloa.

  VastaaPoista
 6. Onneksi liivi löytyi! Meillä valvoskellaan myös vaihtelevasti, edelleen masuvaivoja kovasti:( menneellä viikolla olin 3päivää yksin lasten kanssa miehen työmatkan ajan ja kyllä sen heti huomaa omassa jaksamisessa. Korvaamaton käsipari iltoihin kuitenkin tuo iskä :) toivottavasti teidän neidin yöt paranevat pian!:)

  VastaaPoista
 7. Onneksi liivi löytyi - onneksi on vielä rehellisiä ihmisiä olemassa.
  Voimia neidin yö heräilyn kanssa.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 8. Onneksi liivi löytyi :) Väsymys on kamalaa mutta yritetään muistaa että kyllä me vielä saadaan nukkua pitkät yöunet..ja vaikka päikkäritkin kun lapset on isompia. Voimia arjen pyörittämiseen!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !