torstai 1. elokuuta 2013

viisi kuukautta

   Kroatia postaus odottelee vielä ystäviemme kuvia, jotka toivottavasti ehdin hakea huomisen aikana. Postausten tahtikin varmasti tästä tihenee miehen palattua töihin ensi viikolla. Kummaa miten kiire sitä lomalla voikaan koko ajan olla ?! 
 
Kroatiassa ollessamme juhlimme pikkuneitiä. Jo viisi kuukautta äidin pikkuinen. Tuntuu, että aika kuluu entistä nopeammin ja hurjaa, että tässä kuussa juhlitaan jo puoltavuotta. Toiset puolivuotta ja 1v. synttärit. Vauvat kehittyvätkin kovaa vauhtia. Meidän neiti koittaa kovasti ryömiä eteenpäin & pitää sujuvasti esineistä kiinni kahdella kädellä. Liikkuu ja tutkii esineitä lattialla pyörien. Kurkottelee itseään käsien varassa ja syö ahkerasti sormiaan. On todella jäntevä. Nauraa kovaa ääneen veljelleen. Tykkää kutittelusta ja loruista. Juttelee. Tutti ei oikeastaan maistu. Ottaa hurjia vauhteja sitterissä istuessaan & räkättää samalla. Toinen hurjapää siis kehittymässä ! Neiti on edelleen todella helppo lapsi. Tyytyväinen ja rauhallinen. Itkee oikeastaan vaan nälissään ja jos veli kiusaa. Nukahtaessaan kääntyy aina kyljelleen ja kaivautuu piiloon. Temperamenttiäkin löytyy. Itsellänikin on taas enemmän virtaa, kun maitotilaus ohitettu... seuraavaa odottaen. No pian aloitamme kiinteiden maistelun & vaunukopastakin siirrytään ratasosaan. Huh miten iso tyttö !
    

Entistä enemmän lapset alkavat muistuttamaan tosiaan piirteissään & ilmeissään.
Niin rakkaita nuo molemmat.Nyt hyvää yötä !

 


3 kommenttia :

  1. Ihana tyttönen! Kaunis! Isot silmät intensiivisellä katseella ja pienet pyöreät kätöset ..ja hienosti nostaa itseään. Nauttikaahan puolivuotis ajasta! Lämmöllä, Tiina

    VastaaPoista
  2. Ihan kun lukisin omaa tekstiä meidän 5 kuukautisesta!:)

    VastaaPoista
  3. Ihanainen viisikuinen <3 paljon mahtuu opittuja asioita tuohon aikaan :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !