lauantai 10. elokuuta 2013

Talkkia huoneilmaan  Olen koukussa huonetuoksuihin. Niillä saa ihanaa raikkautta huoneilmaan ja ne antavat sisustukselle viimeisen silauksen. Edellisen huonetuoksun loputtua oli aika hankkia uusi. Jokin aika sitten piipahdin ystäväni Cream Beauty- kauneusliikkeessä  keskustassa ja ilokseni huomasin heille tulleen myyntiin mm. kauniita huonetuoksuja. Tuoksuvaihtoehtoja oli useampaa erilaista, mutta yksi suosikkini oli kuvassa näkyvä talkki. Talkin tuoksu on aivan ihana. Huonetuoksuissahan on tarkoitus antaa tuoksun imeytyä tikkuihin ja kääntää ne sitten ympäri jolloin tuoksu leviää voimakkaammin huoneilmaan. Tuoksumme on makuuhuoneessa, mutta ajattelin ostaa toisen erilaisen vielä kylppäriin, kun siellä seuraavan kerran piipahdan.


                     

4 kommenttia :

  1. Toivepostaus; poikasi vaatteista kuvakollaasi, jos ei kaikista niin useammista ;) ja tiedot, minkä merkkinen/mistä ostettu..

    VastaaPoista
  2. Toivoisin postausta olohuoneen kattolampuista. Olisi mielenkiintoisesta kuulla sinun näkökulmaa asiaan.. Idea vain, ota tai jätä :)

    VastaaPoista
  3. Hei onpa kiva että löysin blogiisi! Täytyy ruveta lueskelemaan vanhoja postauksia, ja tietty liittyä seuraajaksi, eka sivu jo vakuuttaa että tykkään! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !