keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sadepäivä
    Tylsä sadepäivä tänäänkin. Rakennettiin pojan kanssa heti aamusta suuri junarata lastenhuoneeseen. Hassua, meillä tosiaan on lastenhuone tällä hetkellä ja radankin voi jättää lattialle pidemmäksi aikaa. Väliaikainen päiväpeittokin löytyi. Se on itseasiassa ollut minulla joskus lapsena. Ajaa asiansa, sillä esteetikon silmääni petaamaton sänky tuottaa päänsärkyä. Huomennakin taitaa sataa. Nyt olisin kiitollinen hyvistä ideoistanne sadepäiviin lasten kanssa. Eikä meitä sokerista ole tehty, mutta kaatosateeseen en ehdoin tahdoin halua, nyt kun lapsetkin vielä nuhaneniä.


  Kivaa keskiviikkoa, sateesta huolimatta !

3 kommenttia :

  1. Ihana blogi sinulla! Uusi lukija ilmoittautuu.:) lasten kaupunki on ilmainen ja aivan ihana paikka vierailla lasten kanssa.suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sinulla!uusi lukija ilmoittautuu.;) Lasten kaupunki tuomiokirkkoa vastapäätä on ilmainen ja tosi kiva paikka.suosittelen!

    VastaaPoista
  3. Sataa sataa ropisee! Taas! Meillä pakollinen koiran ulkoilutuslenkki aina..säällä kun säällä! Joka on ihan hyvä kyllä toisaalta:) asutaan Espoon perukoilla ja täältä on melko pitkä matka "ihmisten ilmoille" , joten välillä täälläkin kaivattaisi lisää ideoita tekemiseen. Vuoden lopussa tähän viereen tulee asukaspuisto, voi vitsi miten ootan sitä! Ja nyt viikolla alkaa sisarusmuskari, saas nähdä miten nää meikäläisen villikot jaksaa keskittyä ;) Muuten sadepäivinä leikitään, piirretään, luetaan ja välillä turvaudutaan dvd-valikoimaan! Tsemppiä tylsiin sadeilmoihin ja toivotaan, että saadaan nauttia vielä autingosta!:)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !