maanantai 12. elokuuta 2013

muutto
   Lauantaina pidettiin neidin osalta vielä sairastupaa ja siinä sitten illalla kotipäivän päätteeksi sain päähänpiston, että nyt isi & äiti muuttaa olohuoneeseen ja lapset saa yhteisen huoneen. Sunnuntaiaamuna sitten muutettiin ja olen iloinen ratkaisusta. Edelleen etsimme asuntoa, mutta tämä ratkaisu mahdollisti sen, että poika sai kellarissa nököttäneen sänkynsä käyttöön ja kaipaamaansa leikkitilaa lisää. Sänky on kuultovalkoinen joten saattaa olla, että asunnon löytyessä maalaan sen valkoisella tai jopa mustalla.. aika näyttää. Päiväpeittoa vielä kuitenkin kaipaisin pojalle. Täytyy luultavasti teettää tai tehdä sellainen itse. Niin ja Kroatiasta lupaamani postaus tulossa toivottavasti pian. Tämän päivän kaatosade oikein pakottaa kaivamaan aurinkokuvia esiin, mutta nyt pakkaamaan uintikamoja!

Palaan ehkä vielä tänään..

5 kommenttia :

 1. Hei!
  Kivalta näyttää,mielelläni näkisin enemmänkin!

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä toi sänky tossa värissä. Meillähän on kaksi tuollaista sänkyä hunajanvärisenä. Juuri viime viikolla maalasimme ne valkoisiksi, koska en tykkää enää yhtään 11vuotta vanhasta väristä. Valkoisessa sen sijaan silmä lepää ja lastenhuoneeseen laskeutui "rauha" ;) Pikkupojat siis perivät nuo sängyt isoveljiltään.

  Aikoinaan ompelin noihin päiväpeitot itse. Tein juuri sängyn kokoisen, niin pienenkin lapsen oli helppo pedata se itse. Peitossa oli toisella puolella Linumin kangasta ja toisella puolella yksiväristä lakanakangasta, johon applikoin jonkun kankaasta leikkaamani kuvan. Toisella pojalla toinen puoli kankaasta oli Marimekon kangasta. Kankaiden väliin ompelin vanun. Ompelin kummallekin kaksi eri peittoa sängyn koon mukaan. Ensin n.130cm pitkän ja sitten n.160cm pitkän. Sängyn ollessa pisimmillään (n.190cm) ostin kummallekin Greengaten peitot päiväpeitoiksi. Pikkupojille on vastaavat etsinnässä, mutten ole vielä löytänyt mielestäni kuosia.

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä! Olisi kiva nähdä lisää!

  Minttu

  VastaaPoista
 4. Kuvia vain lisää varmasti näyttää kivalta

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !