lauantai 17. elokuuta 2013

maskuliininen Keep Cup   Jokin aika sitten postailin, kun hankin itselleni Keep Cupin, johon saan tehtyä kahvin kotoa lähtiessäni. Noh mies halusi tietysti omansa. Suuntasin eilen Kampin KaffeCentraaliin valitsemaan sopivaa ja tässä se on. Sopivan miehekkään tylsä. Ihan tyylikäs se on ja mieheni näköinen ( mieheni ei siis ole tylsä :). En välttämättä olisi halunnut tuota logoa siihen, mutta se on pieni ja ihan ok miehellekin. Keep Cupit voi muuten pestä astianpesukoneessa.
Ja sitten uutta keittiössämme on tuo ihana sitruunaruohon & rosmariinin tuoksuinen astianpesuaine. Kerrankin pullo, joka saa ja pitää olla esillä :) Lähinnä kauniin pullon takia sen hankinkin, sillä on vähän tyyriimpää astianpesuainetta. Pullon voi sitten täyttää tavallisella fairylla, mutta nautitaan nyt tästä taivaallisesta tuoksusta.

4 kommenttia :

 1. Kätevän oloinen ja vielä kauniskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. On kyllä kätevä :) Ja samaan mukiin voi tehdä juoman kuin juoman :)

   Poista
 2. Pitääkö kuppi kahvin lämpimänä? Tollanen vois olla kätevä ottaa mukaan aamulla töihin lähtiessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. " KeepCup:it ovat BPA vapaita ja myrkyttömiä. Kupit säilyttää juoman kuumana 20-30 minuuttia pidenpään kun perinteinen pahvimuki. Mikron ja konepesun kestävyydensä ansiosta tuote on helppoo ja käytännöllinen. " , lainasin tuon tekstin KaffeCentralen sivuilta. Mukin tarkoitushan on säästää luontoa, eli sen sijaan,että kahvilassa pyydät take away kahvin kertakäyttömukiin, voit pyytää sen tähän omaasi :) Se ei ole termari, mutta kahvi pysyy siinä lämpimänä juuri sen ajan mitä tarvii :)
   Suosittelen, itse tykkään siitä paljon ! Niin ja muki ei kuumene ulkopuolelta kuten kertakäyttömukit, joten ISO plussa siitäkin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !