sunnuntai 4. elokuuta 2013

Mama barista

      Tässä se on, uusi perheenjäsenemme : Nespresson valkoinen kaunotar Maestria. Tällä kapselikahvinkeittimellä saan kahvini valmistettua nopeasti ja automaattisen virrankatkaisun avulla saatan huokaista helpotuksesta, kun kesken puistoilun ei tarvitse palata kotiin tarkistamaan onkohan kehvinkeitin jäänyt päälle kaikessa kiireessä. Kahvista on tullut lasten myötä nautintohetkeni, vaikka ennen oli vannoutunut teenjuoja. Usein herään ennen lapsia ja nautiskelen kahvistani.Vatsani ei kestä mustaa kahvia ja maitokahveista on muodostunutkin paheeni. Keittimen valintaan vaikutti värin ja kauniin muotoilun lisäksi se, että saan vaahdottaa maidon itse baristan lailla. Heh siinä tosin vielä hieman harjoiteltavaa. Kapseleita on erilaisia ja uusista makukahveista ( caramelito, vanilio & ciocattino ) on tullut lemppareitani. Kapseleita saa tilattua Nespresson sivuilta ja myöhemmin mahdollisesta kivijalkaliikkeestä. 
 
Kiitän Nespressoa, jonka kautta sain keittimen edullisemmin yhteistyössä.
Seuraavaksi ajatelin opetella erilaisten kahvien valmistamista, sillä kahveistahan saa valmistettua muun muassa ihania jälkiruokia.
  
Postailen niistä myöhemmin :)
   

2 kommenttia :

 1. Hieno keitin! Mukava kuulla jatkossakin käyttökokemuksia. Mä olen oppinut vasta alle kuukausi sitten juomaan kahvia, lattea tosin "vaan". Mies löysi Ikeasta sellaisen patterilla toimivan sekoittimen, jolla sitten vaahdotan maidon ;) Mies moittii noita kapselikahvinkeittimiä juuri kapselien ostamisen vuoksi kalliiksi, mutta uskon, että mulle olis oikein passeli. Varmasti eri koneilla ja myös valitulla kapselilla on eri hintoja, siis yksittäisen kapselin hinnaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Joo sellainen vaahdotin meilläkin on, ja yllättävän hyvää " lattea " silläkin saa :) Kapselit ovat hieman kalliimpia, mutta itse nautin suunnattomasti siitä, että jokaisella kahvinautinnollani saan tuoretta kahvia.
   Suodatinkahvista, kun se tuoksukin katoaa pian paketin avaamisen jälkeen.
   Toki välillä keitän normaalia kahvia ja vaahdotan Nespressollani maidon joukkoon. Mies vie töihin vanhan paristokäyttöisen vaahdottimen.
   Joo lupaan kertoa käyttökokemuksiani kunhan hieman treenaan barista taitojani.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !