tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kroatian kirkkaisiin vesiin, lomps !Kuvat

Suomessa on ihanan lämmin kesä, viime viikolla tuli kuitenkin sellainen olo, että  matkalle
olisi sittenkin ihanaa päästä. Kotona pyörii se perusarki kotiaskareiden keskellä, joten on ihanaa irtautua siitä kaikesta viikoksi pois. Tekee hyvää koko perheelle. Kyttäilin viikonlopun äkkilähtöjä
ja eilen tärppäsi. Suuntaamme ensi viikolla Kroatiaan, jonne olen halunnutkin pitkään. Suurena
Italia fanina uskon Kroatian vastaavan täysin odotuksiani, sillä käsitykseni mukaan se muistuttaa Italiaa todella paljon.

Lähdemme matkaan yhdessä ystäväperheen kanssa, joten lapsillakin on seuraa toisistaan. Tarkempaa sijaintia meillä ei ole tiedossa sillä otimme JOKERIpokeripox matkan :) Elämässä kun pitää olla hiukan jännitystä. Viime vuonna otimme vastaavan matkan Korfulle ja hotelli siellä oli todella positiivinen yllätys, sillä kauhukuvissa olimme valmistautuneet vaihtamaan hotellia kesken loman jne. Pidän peukkua, että saisimme taas huoneistohotellin, sillä lasten kanssa se vaan on super toimiva, mutta tavallinen hotelli sopii mainiosti sekin. Kunhan on katto pään päällä öisin :)
 Eniten jännittää miten Bugaboo Donkey toimii Kroatian maastossa...
Ehkä olisi hyvä lainata kantoreppu johon pojan saa tarvittaessa ?!! Onko kukaan käynyt Kroatiassa, hyviä vinkkejä otetaan vastaan  :) ?
 
 17 kommenttia :

 1. Voi Kroatiaan haluaisin minäkin! Ihanaa lomaa teille! Ja elämässähän pitää olla yllätyksiä, kerrohan sitten kuinka kävi matkakohteen ja hotellin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerron toki :) Matkakuumetta alkaa pukkaamaan todella :)

   Poista
 2. Käytiin juuri Kroatian Dubrovnikissa, käy lukemassa blogistani:) Itse kyllä tykkäsin, kirkkaat puhtaat vedet, lämmintä, kauniita maisemia, nähtävyyksiä, hyvää ruokaa ym. Ei voi moittia! Rannat olivat aika kivisiä, mutta löytyi sieltä rantoja myös jotka olivat lapsiystävällisiä, matalia ja hiekkaa. Palvelu toimi ja vaikka kahdestaan reissailimme, puhuttiinkin että lasten kanssa olisi myös oiva lomapaikka. Myös luonnonpuistoissa kannataa käydä retkeilemässä:) Kysy lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitääkin kurkata. Joo olen kuullut pelkkää hyvää, innolla odotan matkaa.

   Poista
 3. Kroatia on itsellä kokematta, mutta yksi ystävä oli siellä aikoinaan vaihdossa, ja kuulemma kaunis maa. Nauttikaa lomasta!

  VastaaPoista
 4. Heippa ja hyvää Kroatian matkaa! Hellevaatetta mukaan ja uimatossut tms rannalle mukaan, sillä rannat yleensä kivirantoja. Mutta ihanaa turkoosia vettä ja mahtavia maisemia! Nauttikaa.

  VastaaPoista
 5. Oi, että! Itselläkin kauhea matkakuume, mutta näyttää siltä, ettei tänä kesänä lähdetä reissuun. Onneksi tortaina sentään ystävän ja pikkumiehen kanssa Tallinnaan, hehee ;) tuttuni muuten juuri kertoi taaperorepusta, joka oli heillä ollut ihan ykkönen ulkomailla. Reppu oli vissiin lainattu ipanainen.fi-verkkokaupasta!! (Hinta joku alle 10€)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma se on kuule Tallinnakin :) Sielläkin pitäisi käväistä.
   joo voisi olla hyvä :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa oikein mukavalta! Onnistunutta reissua teille! Me samainen vko Santorinilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaa reisua Santorinilla.. ihana paikka sekin, vaikka itse en ole
   käynyt. Kuullut hyvää :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !