tiistai 30. heinäkuuta 2013

Fudissämpylöitä, nams !

   Olenkin tainnut muutamiakin kertoja täällä mainita meidän perheen lemppari ruokakaupasta Lidlistä :)  Nyt ajattelin vinkata uusista paistopisteen jalkapallosämpylöistä joihin olen niin ihastunut ja samaisen pisteen suklaamuffinsejakin suosittelen testaamaan myös. Lidl kehittyy koko ajan paremmaksi, valikoima laajentunut huimasti siitä mitä se joskus alkuun oli. Meidän perheen tarve käydä muissa kaupoissa on vähentynyt paljon ja mikä parasta lompakko kiittää, oikeastaan enää vain vaihtelun vuoksi käydään muissa kaupoissa tai jos ostoslistalla on jotain todella erityistä mitä Lidlistä ei saa. Etenkin lasten kanssa isoissa ruokakaupoissa on tuskaistakin käydä, mutta Lidlissä poikakin jaksaa olla ja vetää koria perässään kun etäisyydet pienemmät. Sämpylöiden lisäksi uusi lempparini on Delux-sarjan suomalainen maalaispalvikinkku. Rakastan kauppojen lihatiskin leikkelevalikoimaa, mutta harvemmin niitä raaskin kuitenkaan ostaa. Lidlin maalaispalvikinkku on kuin suoraan lihatiskiltä. Herkkua ! Lidlin vaippoja suosittelen testaamaan myös, ihan parhaat. Kevyet ja niiden kanssa harvemmin käy vahinkoja. Meidän perheen lapset kulkevat niissä. Poika tosin harjoittelee tällä hetkellä vaipattomuutta hyvää vauhtia. Vaipat alkavat koosta 3, eli alkuun mekin käytimme toista merkkiä. Wipesit ostamme myös sieltä, sillä 80kpl paketti maksaa alle 2€ ja niitä pienten lasten kanssa kuluu. Imetyksen alussa käytin myös Lidlin liivisuojia, jotka mielestäni on nekin parhaat :) Jep, muitakin lemppareita kyllä löytyy, mutta niistä ehkä joskus toiste ;)

Ps. Eilen ostin sieltä 3kpl liimapuikkosetin alle 2€ ja kivan yökkärin alle 7€ :)

  

8 kommenttia :

 1. Moikka! Ne Lidln vaipat ovat siis edelleen hyviä. Ne oli meilläkin käytössä ja olivat ihan parhaita. Eivät koskaan faskanneet niin kuin muiden merkkien vaipat. Kiitos sämpylä ja kinkku vinkistä. Täytyy seuraavan kerran napata mukaan:)

  VastaaPoista
 2. Juuri kotiuduin Lidlistä, se on myös meillä vakiokauppa ja muissa kaupoissa käydään aika harvakseltaan.

  VastaaPoista
 3. Minulle Lidl on uusi tuttavuus, joten kiitos hyvistä vinkeistä ..Tiina

  VastaaPoista
 4. Kyllä samaa mieltä olen minä! Lidelissä on hintalaatusuhde paikallaan ja monissa tuotteissa havaittu myös parasmaku :P Edelleen sitä silti monet ihmiset vieroksuu, mikä kummastuttaa...me ainakin hoksaamme aina Lidelissä käydessä, että saletisti tulee tehtyä säästöä perusmarketteihin verrattuna...

  VastaaPoista
 5. Jalkapallosämpylät on meidän lasten suosikkeja ja koko perhe löytää aina jotain syötävää Lidlin leipomon valikoimista. Ja lapsilla on ollut paljon Lidlin vaatteita, hyviä ovat olleet. Maitokin tulee sieltä ostettua ja paljon muutakin.

  VastaaPoista
 6. Lidlistä on tullut meidänkin lempparikauppa :) Ne paistopisteen irtotuotteet on herkullisia, varsinkin ne suklaamuffinssit!

  VastaaPoista
 7. Oi ei miten hauskat!!! ;D Ihan loisto vinkki! :) Meillä Lidl on niin kaukana, että tulee käytyä harvoin, joten tää vinkki saa ainakin suuntaan Lidliin! :)

  VastaaPoista
 8. Meille myös maistuu nuo sämpylät :) Lisäksi Lidlin riisipiirakat on ihan parhaita!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !