sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Vähän lisää neidin huoneeseen 

Kuvat: Krista Keltanen    Pupufani äitinä neidin huoneeseen toiveissani olisi hankkia Belle & Boo:n pupu seinätarra. Idean siihen sain joskus Mekkotehtaan Sunnan kodista & Krista Keltasen ottamista ihanista kuvista. Aloin kaivelemaan inspiraatio kuvaa kodista ja ilokseni huomasin, että ihanaa laventeliahan sielläkin seinässä on ja sama pupuvalaisin, jota neidille kuolaan. Kuvat toimivat siis täydellisesti inspiraationa neidin huonetta sisustaessani. Kuvassa lipaston päällä oleva pupu säästölipas neidillä jo onkin ja isoveli ahkerasti täyttää sitä kiltisti siskon puolesta. Mekkotehdas -blogia lukiessa tulee muuten niin suuri himo niihin kaikkiin ihaniin mekkoihin, joita Kirsi & Sunna väkertävät. Ehkä sitä jonain päivänä voi haastaa itsensä & ompelukoneen, jotta voisin ommella neidille kauniita mekkoja. Mekkotehdas kirja on myös haaveissani saada !!
Kristan blogissa on muuten uusin postaus Mekkotehtaan Kirsin kodista, ihana koti. Ja se nukkekoti, sellainen neidillekin, kun toinen vähän kasvaa ensin ( tai ehkä äiti voisi leikkiä & sisustaa sitä ensin.. )

Tänään on ihana päivä, ensin suuntaamme poikamme " Bestin " juhliin, joihin
ystäväni ( meidän juhliin teki Angry Birds kakun ) on väkertänyt taas hienon kakun. Sieltä sitten nuuhkimaan vajaa viikon vanhaa nyyttiä. 

Ja tervetuloa uusille lukijoille ja kiitos kaikille ihanista kommenteistanne, joita
olette jättäneet. Kommenttejanne on super kivaa lukea ja toivottavasti jaksatte niitä
jatkossakin jättää :)

Muistakaahan osallistua kesäarvontaani täällä


Nyt puistoilemaan, toivottavasti tänään ei sada !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !