keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tanskalainen Lene Bjerre   

Huh hellettä, mutta en valita. Rakastan aurinkoa & lämpöä joten kyllä nyt kelpaa mammalomailla.
Aamuisin lähdetään lasten kanssa kotoa ja kotiin palataan vasta iltapäivällä, sitten hetki kotona ja isin palatessa kotiin taas ulos. Talonyhtiössämme on nyt käynnistynyt julkisivuremontti. Pian asutaan
pussin sisällä kirjaimellisesti näillä keleillä, ei naurata. Ikkunoita ei saa silloin avattua. On pakko hankkia tuuletin, joka viilentää. No ainakin talostamme tulee kaunis, sillä talo palautetaan alkuperäiseen loistoonsa remontin myötä.

Eilen puistoruokailun jälkeen lapset nukahtivat. Päätin piipahtaa palloillessani keskustassa  Yrjönkadulla. Benicoa ei ole ollut enää helmikuun lopun jälkeen, mutta toukokuussa tilalle avautui Lene Bjerre, tanskalainen sisustusliike. Mukaani sieltä tarttui kaunis harmaa keittiöpyyhe, joka mielestäni henkii hapsuineen sitä harmaa valkoista marokko tyyliä, johon olen palavasti ihastunut. Löysin liikkeestä myös kivat posliininupit, jotka voisin ajatella neidin tulevaan huoneeseen, mutta niistä lisää kunhan saan tehtyä postauksen pikkuneidin huonehaaveista.


Mutta nyt toivotan kesäistä keskiviikkoa kaikille !
5 kommenttia :

 1. No huomasimme risteilyn jälkeen kun pyörimme Helsingissä että Benicoa ei ollut enään! Se oli niin surullista sillä olin odottanut pääseväni sinne... No, Nougatissa ja Tigerissä kävimme :)

  VastaaPoista
 2. Siis Granitissa eikä Tigerissä, hups

  VastaaPoista
 3. Joo, yllätyin viime kerralla kun keskustassa käväisi kun Benicoa ei enää ollut. Toivotaan että uusi puoti on vähintään yhtä ihana:)

  VastaaPoista
 4. Ai nyt on julkisivuremppa alkanut. Koittakaa kestää nyt, niin sitten on koti siisti ja hieno ulkoakin. Siitä tulee varmasti hieno. :) Voii olla, että tulee vähän itselläkin ikävä sinne vahaan kotiin. :) ...Jos menee jossain kohtaa hermo pussin sisällä tai haluatte vaihtelua puistoretkille, niin kutsu on voimassa. Lomalainen ottaa mielellään vastaan puutarhavieraita!

  VastaaPoista
 5. Huih, tsemppiä julkiksen kanssa! Me saatiin naapurilta eilen lainaan tuuletin ;D Nämä helteet ovat valloittaneet kämpän sisältäkin! Lene Bjerre oli tosi kiva liike, kunhan saadaan tämä kaaos vain kotona haltuun, niin voisi suunnata ostoksille :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !