tiistai 11. kesäkuuta 2013

NUK tutit

    Olen etsinyt epätoivoisena kaikkialta tuttia, jossa olisi lenkki, mutta samalla sen täytyy täyttää värikriteerit. Jep myönnän olevani turhamainen äiti :) Pojan ollessa pieni, Ainun perus tuttia oli saatavana valkoisena, mutta ei ole enää. Pienille pojille mallistossa on vaaleansininen tutti, mutta ei tytöille esimerkiksi samaa vaaleanpunaisena. Lenkkituttia myydään tällä hetkellä " hieman " liian rajuissa väreissä makuuni, mutta onneksi ystäväni oli löytänyt kivan tutin Tallinnasta ja anoppikin juuri sopivasti sinne matkalle, joten nyt on neidille odottamassa NUK merkkiset kauniit tutit. Tätä Nuk- tuttiakin myydään Suomessa käsittääkseni vain Disney versiona tai värikkäänä. Ja lenkittömiä tutteja Suomesta kyllä löytyy onneksi tämänkin äidin makuun, niin huonosti ei asiat sentään ole :)
7 kommenttia :

 1. Hehee tiedän niin tuon tunteen kun "kriteerejä täyttäviä" tutteja ei löydy :D sunnuntain kastejuhlaan pitäisi nyt varuille löytää joku soma&hempeä yksilö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Vaaleansinisiä söpöläisiä on kyllä :) Nyt tuotti "tyttövärit " päänvaivaa!

   Poista
 2. Kuinka suloiset tutit ! <3 minulla oli pojalleni hankittuna aivan ihania tutteja, mutta hän päättikin olla syömättä niitä.. puolensa kummassakin... nyt jo toisaalta tyytyväinen että ei ole niitä tutteja olllenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei neidillekään maistu tutti kuin joskus, mutta pakko olla asuun sopiva
   tai äiti saa päänsäryn hahah!

   Poista
 3. niitä lenkkitutteja myy niin moni kauppa, että jostain aina löytää kyllä sopivaa väriä. myönnän itsekin etsineeni aikanaan kaikki halpahallitkit läpi (löytyi vpun).
  tommee tippeen (?) tutteja meillä oli myös, koska ne oli pääosin läpinäkyviä.
  sitten myöhemmin Vtä alkoi kiinnostaa enemmän kuvat niin sai lapsiparka kuvallisia tutteja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Heh oon käynyt kaupat läpi kaikkialla ja missään ei oo neutraaleja kun en välttämättä vihreää tai sähkönsinistä neidilleni halua :(
   Vaalenapunaista ei Ainun asiakaspalvelun mukaan ole mallistossa edes tällä hetkellä ?!!! Mutta onneksi Tallinna pelasti :)

   Poista
 4. meillä lenkkitutteja syötiin 2v sitten, voi toki olla ettei niitä enää tehdä vaaleanpunaisena.
  meillä oli näitä pinkkinä aina http://www.ainu.fi/tuotteet/ainu-mam-perfect-silikonitutti-0-6k ja http://www.ainu.fi/tuotteet/ainu-mam-classic-silikonitutti-0-6-kk

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !