sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Mokon ihana lauantai brunssi Sörkässä


Eilen suuntasimme pikkuperheeni kera Sörnäisten uuteen Mokoon aamupalabrunssille. Olen todella iloinen Mokon saapumisesta kotikulmillemme, sillä Punavuoren Mokossa minun tulee käytyä todella harvoin ihan vaan sen huonon sijainnin takia. Suurena brunssien rakastajana sörkän Moko oli tietysti testattava. Mukaan pakkasin innoissani kameran ja tuurillani ( joka siis yllättäen huono ) huomasin muistikortin puuttuvan kamerasta. Hoh-hoijaa välillä tuntuu, että uusille aivoille olisi käyttöä.
 


  Brunssi koostuu ihanista aamiaisherkuista kuten mm. Leipiä, croisantteja, hedelmiä, salaattia, juustoja, kakkua, pannaria jne. Lisäksi Mokon jogurtti oli aivan super ihanaa ja siitä erikoismaininta. Brunssin voi halutessaan valita erikoiskahvilla tai smoothiella. Itse lattehimoissani valitsin brunssin erikoiskahvilla. Paikkanakin Moko oli ihanan idyllinen ja kaunis.
Mokoon suuntaamme ehdottomasti toistekin aamiaiselle.
ps. Lapsillekin oli pieni leikkikulmaus.

Samaisella Vilhovuorenkadulla on myös kehuttu Fafa`s, jota en vielä ole ennättänyt
testailla. Sieltä saa kuulemma Suomen parasta falafeliä. Oletteko maistaneet ?

4 kommenttia :

 1. Eilen kävi aivan samalla tavalla... muistikortti oli jäänyt koneeseen. Täytyy kyllä hankkia toinen kortti varalle! Vara-akku on kuitenkin aina mukana.

  Olen kerran käynyt Sörkan Mokossa, mieleeni on kuitenkin enemmän Punavuoren liike. Fafa's on aivan työpaikan kulmalla Iso-Roballa, mutta sielläkään en ole käynyt, vaikka kehuja olen kuullut. Huomasin kyllä Vilhovuoressakin Fafa'sin, jossa käydään ainakin kun kesäloma alkaa.

  VastaaPoista
 2. Joo liike Punavuoressa on toki ihana, sillä
  Niin suuri, mutta se vaan on niin syrjässä ettei
  Sinne tule noin vaan lähdettyä :)
  Brunssipaikkana Sörkkä söpön pieni & rauhallinen.
  Joo täytys pitää varakorttia mukana!

  VastaaPoista
 3. Ehdottoman hyvää falafeliä!!! Suosittelen :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottoman hyvää falafeliä!!! Suosittelen :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !