perjantai 14. kesäkuuta 2013

Lisää pihahaaveita, hupsis !Kuvat : IKEA, GRANIT, PLANTAGEN


   Kamala pakkomielle alkaa olla jo oma piha :) Ehkäpä visiitti ( JÄLLEEN ) Graniitissa vain lisäsi sitä. Nyt on kuvassa oleva riippukeinu hankittu harmaana ( kuvassa musta ). Ja kuvasta poiketen harmaa on tihempi. Niin ihana ja täydellinen, kun vaan voi olla. Hankin siihen samalla muutaman tummanharmaan istuintyynyn. Oli taas myyty riippukeinut loppuun, joten onneksi varasin :)
Mies pyöritteli aamulla päätään, kun kerroin hakevani riippukeinun hahah. 
IKEAn harmaat pihakalusteet on myös haavelistallani ja ihanaa olisi, jos saisin kasvatuslaatikoiden lisäksi tuollaisen kasvihuoneen !

No niin pian lähdetään pojan kamun synttäreille, joten äidin haaveilut jatkuu taas myöhemmin.
Yritän ehtiä viikonloppuna postailla enemmän, sillä pää on täynnä ideoita, mutta aika vaan hiukan kortilla.. yritän parhaani olla super tehokas :)

Leppoisaa perjantaita !

3 kommenttia :

 1. Hei mikä on tuo kiva fontti, millä olet kirjoittanut 'oma piha' ja 'haaveita'? Onko se joku ilmaisfontti ja mistäköhän sitä voisi ladata? :)

  -kaisa

  VastaaPoista
 2. Ihania haaveita! Me juuri ostimme kaksi tuollaista pöytäryhmää ja pari aurinkosänkyä samaa sarjaa ja pienempiä pöytärymiä ostettiin jo pari viime kesänä myöskin samaa sarjaa. Eiköhän nyt mahduta :-)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mökille purkamaan niitä ideoita ja supertehokkuutta :-)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !