maanantai 3. kesäkuuta 2013

GRANITKuvat: Granit


    Sen lisäksi, että viikonloppu oli täydellinen säiden suhteen meillä oli kaikkea kivaa tekemistä viikonlopulle kuten, että piipahdimme lauantaina ihanassa GRANITissa. Heh ainakin visiitti oli kovasti tämän äidin mieleen sillä voiko enää täydellisempää liikettä olla ? Voisin ostaa koko liikkeen tyhjäksi. No ostoslistaa tein kovasti päässäni ja jotain ihan pientä tarttui ostohuumassa mukaankin. Pojalle haluan ehdottomasti tuon suloisen tiipiin ja jos uusi koti löytyy sinne on saatava mm. betoniruukkuja pihalle. Liikkessä on myynnissä myös aivan ihania metalliarkkuja. Vastaava valkoinen on ollut hankintalistallani pojalle joten ihan mahtavaa, että Graniitista niitä nyt saa.
BLACK kuumeeseeni sieltä saa kaikkea pientä kivaa, jolla saan lisättyä seuraavaan kotiin ripauksen mustaa tehosteeksi. Muutaman mustan keittiöpyyhkeen & servettejä ajattelin käydä vielä tällä viikolla hakemassa.


Joko olette käyneet " sekoamassa " Granitissa ?
7 kommenttia :

 1. Muistatko minkä hintainen tuo tiipii oli? Oon ollut aikeissa tehdä sellaisen itse pikkupojille,mutta jos noin kivan löytää vaimonakin ja hinta passeli,niin säästyis ompelemisen vaiva ;-)

  VastaaPoista
 2. No heippa Täti Ruskea pitkästä aikaa :)
  Se oli kyllä kallis jos oikein katsoin... Päälle 100€
  Tarkistan hinnan kun piipahdan ja kerron sitten :)

  VastaaPoista
 3. Kävin perjantaina äkkiä töiden jälkeen ja lauantaina Siipan kanssa. Mitään ei kuitenkaan lähtenyt matkaan! Olihan siellä kaikkea kivaa, mutta esim. ruokatuotteissa (mausteet, öljyt jne.) hinnat olivat yllättävän kovat.

  Nitojan aion kuitenkin käydä ostamassa töihin ja eiköhän sieltä ajan myötä tule kotiutettua jotain muutakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo katsoin ihan samaa, ihania purkkeja kyllä kaikki!
   En raaskinut ostaa vielä, mutta kauniit purkit paheeni ( myös )

   Poista
 4. Mä niin haluan päästä tuonne ostoksille!!! Tuleva kesälomakohteeni! :D Näyttää olevan niin paljon kaikkea ihanaa, ja kaipuu on juurikin ihanan rosoiseen, jota tuolta näyttää löytyvän yllin! :) Noi kukkaruukut on ihanat! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä tietää että nyt se on avattu! Täytyy ehdottomasti piipahtaa kun seuraavan kerran pääsee keskustaan saakka :) siitä on jo vuosia aikaa kun olen käynyt Tukholman liikkeessä. On ihana kauppa :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !