sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

DIY- kortti pienelle pojalle

   Tyttäremme kummit, rakkaat ystävämme saivat viikolla pojan ja tänään kävimme katsomassa pientä tuhisijaa, ylpeää isoveljeä & onnellisia vanhempia. Pienelle hankin lahjaksi vähän vaatetta, tossut & lammas-kamun :) Tossuihin olen kovin ihastunut ja neidillekin sellaiset hankin ja ne myös kadotin..tai en muista mihin ne olen laittanut, joten tilasin varalle uudet. Tossut on hankittu Kallion kirkon vieressä sijaitsevasta suloisesta putiikista, jota pitää ihastuttava rouva. Rouva kutoo näitä suloisia töppösiä, myssyjä jne. itse. Ja jos valmiina ei ole sopivia, häneltä voi tilata mieleisensä.  Prinsessa Estelle sai tältä rouvalta paketin Ruotsiin, kun oli vielä Victorian vatsassa. Paketissa oli tossut ja muutama erilainen myssy. Sain rouvalta valokuvan muistoksi neidille Estellen paketista ( neideillähän on sama synttäripäiväkin ). Kiitokseksi tuleva kuningatar lähetti kiitoskirjeen perhepotretin kera ja ne ovat kunniapaikalla liikkeen seinällä. Herttaista ! 

Ps.Ystävät rakkaat, voitte olla varmoja, että saadessanne vauvoja saatte näitä suloisia tossuja lahjaksi ;) 

Ja omat töppöset ( tai kahdet, jos ne toiset vielä jostain löytyvät ) ajattelin kehystää neidin tulevaan huoneeseen, kun ne jää pieneksi.
     Tässä vielä vähän lähempää kuvaa kortista. Uusin lempparini kortteja tehdessä on Graniitista hankkimani pienet kirjainleimasimet, ennestään löytyy suuremmatkin.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !