tiistai 4. kesäkuuta 2013

Bloomingville & metallilaatikosto
Hakiessani Tolix jakkaraani lukijani ihanasta kodista, kiinnittyi katseeni tähän ihanaan Bloomingvillen metallilaatikostoon. Ilokseni Sini oli siitäkin hankkiutumassa eroon.
Visioin sen päässäni heti pojan mahdolliseen huoneeseen. Aikomuksenani on sisustaa lasten huoneet kalusteilla, joita ei tarvitse uusia lasten kasvaessa vaan elävät siinä mukana. Tämäkin laatikosto 
on mitä mainioin vielä koululaisella.

Kuvat

Jatkettava puusänky meillä kellarissa jo odotteleekin poikaa. Se on kuultovalkoinen, jonka mahdollisesti haluan jossain vaiheessa vielä maalata peittävällä valkoisella, harmaalla tai jopa mustalla riippuen millainen huone mahdollisesta uudesta kodista pojalle löytyy. Lapsilla voi toki olla yhteinen huonekin, sillä ovat vielä niin pieniä. Pojalle haluisin lisäksi ainakin Ikean Expedit hyllykön pyörillä kuten tuossa yhdessä kuvassa näkyy.


Voisinkin välillä miettiä sisustusta myös pikkuneidin huoneeseen, jos haluatte ?


  Ihanan aurinkoista tiistaita kaikille !Ps. koitan pian saada arvonnan taas käyntiin :)

7 kommenttia :

 1. Kauniita huoneita.
  Pikkuneidin huoneen sisustuksia olisi myös mukavaa lukea.

  Aurinkoista päivää

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja ihania juttuja täältä aina löytyy! Pienen tytönhuoneen ideat kiinnostavat myös, meillä on myös nuorempi neiti vähän teidän vauvaa isompi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marianne :) Kävinkin kurkkaamassa, suloisia lapsia :)
   Ja kivaa kun kommentoit niin löysin blogisi.

   Poista
 3. Kiitos kun kirjoitat ihanaa blogia! Kaikki sisustusideat kiinnostaa kyllä! Meillä pienin tyttö kohta 4 kk ja oman huoneen suunnittelu vielä tulossa! :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti tytön huonetta suunnittelemaan! Innolla odotan :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !