sunnuntai 26. toukokuuta 2013

TOLIX TUOLIT ETSIVÄT UUTTA KOTIA


Jokin aika sitten sain ihanan yhteydenoton lukijaltani Siniltä. Hänellä oli kotona ylimääräinen Tolix - jakkara valkoisena ja hän tiedusteli olisinko mahdollisesti kiinnostunut siitä. Siitähän ei tosiaan ole kauaa, kun postailin, että havittelen sellaista jakkaraa seuraavaan kotiimme mahdollisesti yöpöydäksi. Ihana Sini, kun ajattelit minua sillä kyllähän täällä oltiin kiinnostuneita ja eilen tuo ihanuus sitten noudettiin Sinin kotoa meille. Jakkara on ihana!

 Ps. Olisin voinut samalla jäädä asumaankin Sinin kauniiseen kotiin :)

Sinillä on vielä kolme ylimääräistä Tolix tuoliakin valkoisena, jotka etsivät nyt uutta kotia. Ajattelin jos siellä lukijoideni joukossa olisi joku, joka näitä tuoleja on omaan kotiinsa haaveillut niin nyt olisi hyvä tilaisuus ostaa tuolit Siniltä pois.

Tuoleja voit kysellä Siniltä sähköpostitse :

sinit.virtanen@gmail.com


Voi niin mielelläni olisin ostanut tuolit itse pois, mutta seuraavaan kotiin meille hankitaan VIHDOIN yksi pitkäaikainen unelmani eli Eamesin DSW klassikot.
Kuva

3 kommenttia :

 1. Voisin ottaa tolix -jakkaran meillekin, niin kätevänoloinen ja kaunis. Nuo tolixin tuolitkin on kivat, mutta ei nyt juuri meille, kun pöydän ympärillä nuo DSW-tuolit. (Sama maku! :)) Voin muuten suositella, niissä on niin hyvä istua, muotoilu on ajaton, ne on kevyet, ja helpot puhdistaa. Varmasti toimisivat teillä lastenkin kanssa. Sama helppous varmasti tuon jakkarankin kanssa. Keksin vaikka mitä käyttötarkoituksia. Tolixi -jakkarat onkin sun haaveilupostauksissa vilahdelleet, mutta olisi kiva saada postaus teidän jakkarasta, ja kuulla kokemuksia, jos sellaisen vaikka joskus itsekin hankkisi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna vinkistä!

  Käyn torstaina hakemassa yhden tälläisen ihanuuden Siniltä poikamme huoneeseen :)

  Kuvia teidän jakkarasta olisi mukava nähdä.

  t.Sanna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !