keskiviikko 22. toukokuuta 2013

BABIATORSJokin aika sitten postailin, kun ostin pojalleni aurinkolaseja. Joku kommentoikin, että kannattaa ostaa kunnolliset lasit lapselle ja oikeassahan kommentoija on. En vain voi sietää niitä kuminauhallisia laseja, joita poikani ei edes suostuisi pitämään päässään ja lisäksi ne ovat  ( anteeksi nyt mielipiteni ) pirun rumia. MAMI GO GO - blogissa törmäsin jokin aika sitten näihin uusiin Babiators laseihin ja tänään Stockmannilla sovitin niitä pojalle. Täydellisen coolit minimiehelleni.
En vielä raaskinut ostaa niitä, kun tuhlasin jo sadesuojiin, mutta jätin ne varaukseen ja taidan joutua ne loppuviikosta hakemaan. Laseja on kahta kokoa 0-3 vuotiaille sekä 4-7 vuotialle.Tässä muutamia faktoja, joita poimin täältä :

BABIATORS laseille annetaan 1-vuoden Lost&Found -takuu jolla saat uudet lasit kadonneiden tai rikkoutuneiden lasien tilalle. Takuun saat hankittua laseillesi täältä: BABIATORS takuu.
Babiators lasten aurinkolasit on valmistettu turvallisesta ja erikoiskestävästä materiaalista jota on lähes mahdoton rikkoa. Linssit ovat optisesti hiotut  ja niissä on aina 100% UV-suoja.
Babiators on amerikkalainen tyylikkäiden lasten aurinkolasien valmistaja jonka tuotteet ovat saaneet vankan joukon julkkisfaneja, kuten Sarah Jessica Parker, Ellen DeGeneres, Mariah Carey, Sarah Michelle Gellar, Hilary Duff ja monta muuta.Mitäs tykkäätte laseista, niitä myydään monessa eri värissä? Mustat aion hankkia meille, sillä
samoja voi käyttää pikkusisko.

12 kommenttia :

 1. Meillä on samat lasit hankintalistalla. Keväällä ensihätään ostin Stockalta halpislasit kun kevätaurinko paistoi niin kirkkaana.
  Mutta nuo käyn kyllä ostamassa mahd. pian :)
  Juurikin tuo lost & found -takuu sekä kestävyys puhutteli, vielä pitäisi vain saada mies vakuuttuneeksi että on hyvä sijoitus :)

  VastaaPoista
 2. Nää on ihanat :) käytiin kaverin tytölle hakemassa pinkit joku aika sitten ;) mulla nää on ostoslistalla jenkkireissuun kun siellä puolet halvempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih koska lähdet?! Ai puolet halvempia.. Niin tietysti :/

   Poista
  2. me lähdetään elokuussa 3 viikoksi Losiin. Voin sieltä ostaa sullekin ;)

   Poista
  3. Voi kiitos tarjouksestasi V, täytyy hankkia ne nyt kesäkuulle eli täydellä
   Hinnalla ostetaan :)

   Poista
 3. Minä varmaan kommentoin, ja meillä on julbot (ollut heti 3kk iästä se pienin koko). Nekin on rumat, mutta parilta optikolta kyselin niin ehdottomasti kaikista parhaat noista lasten laseista. Joten niillä jatketaan..

  VastaaPoista
 4. Niin taisitkin :), joo niistä olen kuullut hyvää kyllä, mutta
  Ajattelin nyt testata näitä. Suojaa sivuilta kyllä, kun testasin
  Ja hyvin pysyi päässäkin!

  VastaaPoista
 5. Kiva :) Nää on kyllä siistin näköiset. Riikan Blogissa taisi olla vipanoihin alekoodi, ja sieltä näitä saa, säästöä se on muutama euro sekin =)

  VastaaPoista
 6. Tyylikkäät kerta kaikkiaan.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !