tiistai 30. huhtikuuta 2013

Muuttohaaveita


   Viime syksynä yritin asennoitua siihen, että muutamme asunnostamme pois. Kun sitten vihdoin olin ajatuksissani sulattanut asian, vedettiin matto alta ja asuntokaupat peruuntuivat hetkeä ennen kaupantekoa puhumattakaan siitä millaiseen pyöritykseen jouduimme ostajan välitystoimiston yrittäessä kavaltaa meille kuuluvan käsirahan. Olisimme varmasti saaneet myytyä asunnon, sillä kiinnostuneita oli niin paljon, mutta päätimme siirtää myyntiä raskauteni takia. Nyt aikaa on kulunut ja on iskenyt todellinen muuttohimo. Rakastan kotiamme yli kaiken ja tuntuu vieläkin hieman haikealle ajatus muuttaa kodista, jonka olemme remontoineet lattiasta kattoon itse. Faktaa on kuitenkin se, että kotimme ei palvele tarpeitamme lasten kanssa ja on aika etsiä uusi koti. Suuria haaveita on unelmien kodista , mutta tiedämme että kaikkea ei voi saada kerralla. Olemme vasta jo kolmekymppisiä, joten unelmien asunto voi olla sitten se sitä seuraava asunto tai sitä seuraava. Meillä ei ole kiire. Nyt tärkentä on löytää asunto, joka palvelee meitä tämän hetkiseen tarpeeseemme. Tarvitsemme hiukan lisää tilaa, pienen pihan, oman saunan ja ennen kaikkea toimivan pohjaratkaisun josta saamme muokattua meidän näköisen kodin. Plussaa olisi myös ettei remontin tarvitse olla ihan niin perusteellinen kuin tässä asunnossa, sillä lasten kanssa aika on kortilla. Kantakaupungissa asuminen on ihanaa, mutta lapsien myötä oma pieni piha on alkanut houkuttelemaan. Keskustaan voimme aina palata mieheni kanssa, vaikka sitten viettämään ansaittuja eläkepäiviä.

Uusi koti värimaailmaltaan muistuttaisi varmasti paljon vanhaa kotiamme. Harmaa & valkoinen tulee olemaan vahvasti kotimme sävymaailma. Mukaan aion lisätä ripauksen mustaa tehosteeksi pienillä yksityiskohdilla. Mikäli kyllästyn, saa ne helposti muutettua.

Pioneita omalla pihalla... niitä on saatava !Vakoinen Ikean Kivik- sohva valko-harmailla tynyillä...

Tykkää Ikean Hemnes- lipastosta, mutta siihen kuuluvilla nupeilla se on liian " country "
omaan makuuni. Kuvassa olevat lenkkivetimet on hauska muutos.

 Uudessa asunnossa tulee olemaan valokuvakollaasi seinällä ( kuten nykyisessä asunnossa ).


Kuvat
Hyönteiset osana sisustusta ovat vallanneet ajatukseni täysin... Siman & munkin tuoksuista vappua kaikille!

Me suuntaamme ystäviemme luokse tänään korkkaamaan grillikauden ja huomenna
ajatuksissa on suunnata keskustaan vapputorille ystäväperheen kanssa.


7 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja hyvät suunnitelmat, niin kaunista! ja hauskaa vappua sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, haaveita ja suunnitelmia :)

  IHANAA VAPPUA KOKO PERHEELLE

  t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Joko olette löytäneet sopivan kodin? :) Vaihdetaanko päittäin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä oo löytyny.. heh joo vaihdetaan vaan.. viikonloppuna jo ;)

   Poista
 4. Eka kertaa löysin blogiisi ja täällä sillätavalla samantyylisessä tilanteessa, että juurikin käsillä on muutto sellaiseen lapsiystävällisempään väliaikaisasuntoon. Samantyylisiä sisustustykkäyksiä täältäkin löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Saanko udella mistä mahdoit löytää noin kivat vetimet tuohon hemnes lipastoon?
  Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva ei omani. Tuollaiset helppo tehdä itse nahasta!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !