lauantai 20. huhtikuuta 2013

bisgaard Hankintalistalla on ollut viime syksystä asti pojalle uudet kumisaappaat ja sellaiset haettiinkin eilen.
 Ihanat mustat bisgaardit. Merkki on tanskalainen ( taas ne tanskalaiset osaa ). Saappaat on kevyet ja niissä on karvasisus lämmittämässä pieniä jalkoja. Villasukkia ei saappaisiin siis tarvita. Kumisaappaat ostettiin www.pikkujalat.fi verkkokaupasta, jossa kävimme paikan päällä sovittamassa kenkiä. Kiitos vielä lukijalleni, joka vinkkasit jokin aika sitten tästä nettikaupasta. Tässä kaupassa aion asioida myöhemminkin, sillä niin ihania kenkiä siellä lapsille on.

Ps. kumpparit jätettiin heti jalkaan, siksi kura :)

3 kommenttia :

 1. Olen juurikin noita katsellut murulle, mutten uskaltanut etukäteen ostaa koska en osaa arvailla kokoa. Mutta aivan ihanat ovat, ihanimmat mihin itse olen törmännyt. Toivottavasti niitä myydään syksylläkin vielä kun tulevat ajankohtaiseksi. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Ihanat on ja ihan varmasti myydään. Toivon, että meidän mahtuu vielä syksylläkin jalkaan. Mutta samaa merkkiä meinaan jatkossakin hankkia, niin kivat ne on.

   Poista
 2. Heippa! Itse olen miettinyt samanlaisia vuorellisia kumisaappaita talven loskakeleille.. osaatko sanoa teidän kokemuksen perusteella ovatko villasukan kanssa tarpeeksi lämpimät nollakeleille? :)
  -P

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !