sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Qulmasta Pomp de Lux kutsuilleKuva lainattu täältä


Huh tätä kiirettä ! Eilen en ehtinyt postailemaan sillä olimme menossa koko päivän. Aamun aloitimme ystävien kanssa Kruunuhaassa Qulmassa brunssilla. Olin aikaisemmin lounastanut siellä ja nyt päätimme kokeilla brunssia pojan kummitädin suosituksesta. Tykkäsin kovasti ja voinkin nyt hyvillä mielin suositella sitä teillekin. Brunssi maksaa 19€ ja pitää sisällään tuoremehua, erikoiskahvin, vitamiinishotin, muffinsin, hedelmäsalaatin, herkkulautasen, jogurtti buffetin lisukkeineen sekä uuniperunapöytä täytteineen. Erityisesti pehmeän makuinen jogurtti Qulmassa oli mieleeni. Siihen lisättynä vielä minttupestoa, marjakastiketta sekä paahdettuja pähkinöitä..taivaallinen yhdistelmä. Ehdottomasti perheemme suuntaa sinne uudelleenkin.

Pojan päikkäreiden jälkeen lähdinkin Pomp de Lux kutsuille ystäväni luokse. Harmikseni osa vaatteista, joita olin etukäteen miettinyt ostavani oli jo loppuunmyyty mallistosta. Suosittuja ovat vaatteet, sillä vastahan uusi mallisto tuli myyntiin. No jotain kuitenkin löytyi ja esittelen niitä sitten paketin saavuttua.

Sitten joku kyselikin neidin neuvolakäynnistä ja se sujui todella hyvin. Painoa oli tullut muutamassa päivässä 165g, joten sain huokaista helpotuksesta. Ja hyvillä mielin olen nyt lisämaidon suhteen, sillä oma maito ei vielä riitä neidin tarpeisiin selvästikään. Stressikin on helpottanut ja imettäminen ei satu enää ihan niin paljoa, paitsi että ihmettelen imetyksen jälkeen tulevia vihlontoja... liittyyköhän maidon nousuun ?!! Kenelläkään kokemusta vastaavasta?

 
 Mutta nyt suuntaamme ystävien luokse aamiaiselle..
 

 Aurinkoista sunnuntaita!
2 kommenttia :

 1. Täällä kans odotellaan päivämäärää Pompin kutsuille, kiva olis niille päästä :) Sattui tuo vihlonta-asia osumaan silmiin... Mulla meinaan myös toisen kanssa sama homma, ekan kanssa ei ollut mitään sellaista. Googlettamalla löysin sillon ainakin sellaisen selityksen, että olisi joku verenkierron häiriö tms. "Raynoldsin syndrooma" nimellä kai kulkee. Ei siis mikään vaarallinen juttu, vaikka tuo syndrooma-nimitys jotenkin kauheen vakavalta kuulostaakin :D

  Aurinkopäiviä sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Veera kiitos, googlasin ja oireet on täysin samat!!
  Kauan kipu kesti sinulla? Aivan kamalaa vihlontaa, meinaa jalat mennä
  Alta! Ja tällaista kipua ei ollut esikoisen kanssa itsellänikään.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !