maanantai 11. maaliskuuta 2013

KOEKA


Kuvat : koeka

Koeka sivuille tästä

 Löysin sattumalta ihanan koeka- merkin, jossa on mm. ihania lastenvaatteita. Metsästän pojalle
 kevääksi kivaa pipoa  ja mm. tuo pipo olisi malliltaan hauska, mutta koot harmitus liian pieniä.  PÖH!! Olisiko jollakin lukijallani vinkata paikkaa mistä saisin kevääksi kivan pipon pojalle!!?

Yritän olla ahkerampi blogissani nyt tulevalla viikolla. Pikkuinen tyttömme on huutanut nyt monena iltana / yönä vatsakipuja joten tämä mama on ollut hiukan väsynyt & huolissani pikkuisestani. Eilen varasin tälle illalle ajan vyöhyketerapiaan, jos vatsa saataisiin sen avulla toimimaan. Ainakin olen kuullut siitä olevan apua, joten peukut pystyyn!
Eilen illalla kävin apteekista hakemassa vielä Disflatyl- tippoja jotka hajottavat ilmaa suolistossa ja huomasin samalla, että Gefilus D-vitamiinitipat joista postailin aiemmin on tosiaan enää vain 14€ ( kun ne pojan ollessa vauva oli 20€ paikkeilla.

 Viikonloppuna pääsin ah nauttimaan hetken myös omasta ajasta ripsihuollossa. Isi pärjäsi hyvin sen ajan pumpatulla maidolla. Nyt pyykkikone päälle ja hieman siivoilua ennen neuvolaa...

  Mukavaa maanantaita!9 kommenttia :

 1. Hei ei nyt liity aiheeseen, mutta kysyisin että mitkä päivät valokuvaaja Dammert on lomalla? Koitan siltä aikaa varata ja mietin että milloin siihen saa yhteyttä. Kiitos! Linnea

  VastaaPoista
 2. Laita vaan meiliä hänelle :) lomailee ensi viikosta eteenpäin
  Muutaman viikon. On kyllä ihana kuvaaja!

  VastaaPoista
 3. Joo laitoin meiliä eilen, mietin että alkoiko se loma jo tänään, mutta alkaa siis ensi viikolla? Hyvä juttu, eiköhän hän sieltä sit vastaile kun ehtii. Toivottavasti saan vielä ajan kun olen niin myöhään liikenteessä...

  VastaaPoista
 4. Ihana kauppa, minullekin ihan uusi tuttavuus :) hei, olisi kiva kuulla miten tyttö kasvaa ja kehittyy.. ovatko kovin erilaisia poikaasi verrattuna ? :)

  VastaaPoista
 5. Heippa!! Olen jo hetken lukenut ihastuttavaa blogiasi ja nyt päätin kommentoida pikkuisen
  masuvaivojen takia.. Oma äitini on kanssa vuöhyketerapeutti ja olen antanut molemmille lapsilleni vastasyntyneestä
  asti välillä ph-balance pascoe jauhetta.. Tuttavallisemmin baasen pulver.. Auttaa masuvaivojen kanssa niin vauvalla, kun aikuisillakin.. :)
  Oma kaveri soitti minulle, että mikä sillä vauvalla on, ku se vaan nukkuu yön.. Hih no se masu kunnossa! :)

  Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jutta vinkistä, tuo jauhe onkin uutta minulle.
   Täytyykin ottaa selvää siitä :)

   Poista
 6. Oikukkaalla, www.oikukas.fi, on kivoja pipoja. Meidän poika ainakin tykkää :) Ne on just sopivan ohuita kevääseen ja trikoo on napakkaa, niin pysyy hyvin päässä.

  VastaaPoista
 7. Meillä auttoi mm. vyöhyketerapia pojan vatsavaivoihin. Harjoittelin myös itse vyöheketerapia hieronta liikkeitä - ja vieläkin poika 6.v. pyytää hieromaan :)

  Voimia

  t.Sanna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !