keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

D- vitamiini vinkki lapsiperheille
Vauvoilla aloitetaan D-vitamiinitipat pariviikkoisena. Meidän perheessä pojalla on käytössä nämä
Gefilus D-vitamiinitipat, joissa on maitohappobakteereja mukana. Kyseiset tipat maksaa suomessa hieman alle 20 €, mutta Tallinnassa kyseiset tipat maksaa... no näätte hintalapun paketin päällä  :)
Eli jos matkaatte Tallinnaan ja käytätte samoja tippoja, suosittelen hamstraamaan useamman paketin mukaan. Huvittavaa, miten paljon edullisemmin niitä sieltä saa. Ystäväni vinkkasi tästä pojan ollessa muutaman kuukauden ikäinen ja sen jälkeen olemme ne sieltä hankkineet. Pojalla kuluu yksi paketti kuukaudessa, eli silkkaa säästöä :) Ja tulevana viikonloppuna tipat aloitetaan neidilläkin.

5 kommenttia :

 1. Mä olen ostanut Prismasta noita, maksaa n. 12 e. Nythän apteekeista saa tuplapakkausta Gefilus + D3 vitamiinia, maksaa himpun yli 20 e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Huomasinkin että apteekissa
   Hinta laskenut :) tuplapakkaus ei tosiaan pahanhintainen!

   Poista
 2. Mä ostan ton hinnan takia neidille just erikseen Deet ja maitohapot. Säästää edes vähän! Ja murunen, sulle olis haaste mun blogissa, kurkkaa! Pus päiväänne sinne <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä vinkki, kiitos siitä! D-vitamiinia kun kuluu kahden lapsen kanssa. Onkohan Tallinnassa myös Rela-tipat edullisempia? Me ollaan tykätty niistä, koska ovat juoksevampia ja tulevat siten helpommin pullosta. Gefilus kun on aika jähmeää.

  VastaaPoista
 4. En ole varma, mutta uskon että on!
  Noissa mainitsemissani tipoissa hinta on Suomessakin
  Laskenut, 14€ kun alkuun ne oli sen n.19€

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !