tiistai 19. maaliskuuta 2013

asuntokuume


Miten ihanaa kun aurinko paistaa kotiimme vastapäisen talon katolta peilaten. Odotan jo lumien sulamista ja vaunulenkkejä Töölönrannassa. Nyt istun koneella ison teemukin & muffinsin kera ja haaveilen muutosta, niin ja meinasi unohtua lapset nukkuvat molemmat jippii !.
Kyllä.. nyt on taas tullut sellainen olo, että lisätila olisi tarpeen. Vaikka en ole ihan satavarma innostaako remontti pienten lasten kanssa, mutta tiedän ettei valmiina unelmiemme asuntoa vaan löydy! Mies on taas innostunut kyttäämään asuntoilmoituksia ja pikkuhiljaa voisin itsekin perehtyä niihin. Tällä hetkellä haaveilemme vanhasta remontoitavasta puutalosta omalla pihalla Helsingissä. Vanhoissa taloissa vaan tuppaa olemaan usein kosteusongelmia eikä niitä kyllä ole joka päivä myynnissäkään. Kummallinen sisustuskärpänenkin on tässä kevään korvilla puraissut ja pitäisi päästä sisustamaan.


Kuvat

11 kommenttia :

 1. Aivan upeita inspiraatiokuvia! Onnea teille asunnon metsästykseen toivon että se oikea tulisi kohdalle :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia olet poiminut - juuri makuuni :) Onnea asunnonmetsästykseen!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Olemme itsekin haaveilleet puutalosta Kumpula, Toukola, Käpylä akselilla, mutta ihan vielä emme ole ostamispuuhissa. Tällä hetkellä kävelyetäisyys stockalle ja kauppatorille ovat tärkeitä :) Oma piha ja tilaa ympärillä olisi kyllä vielä joskus ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä etenkin on kyllä super ihanaa, kun kestää
   vain hetken keskustaan :)

   Poista
 4. Niiiin ihania kuvia.. kas kummaa kun kolahtavat minullekin ihan täysin :) Tietäisin niin mitä haluan jos joskus hirsitalostamme jonnekin muutamme...

  VastaaPoista
 5. Ihania! :) Varmasti kiva uusi koti löytyy vielä. Tuo asuntojen selailu on tosi kivaa, itse selailen niitä vaikka ei olla mihinkään edes muuttamassa :D

  VastaaPoista
 6. Onnea uuden kodin etsintään! Kun oikea osuu kohdalle -tulkaahan Rautia Malmille shoppailemaan niin annan kunnon alennuksen teille tuotteista :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaapa hyvälle ;)
   Pidän mielessä! Ihanaa viikonloppua Sanna!

   Poista
  2. Kiitos samoin - mukavaa viikonloppua

   t.Sanna

   Poista
  3. Kiitos samoin - ihanaa viikonloppua

   t.Sanna

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !