torstai 14. helmikuuta 2013

Tarkennusta sairaalakassin vaatetuksestaVaatteet: Huppari- Benetton // asu 1. Valkoinen body pojan vanha - Joha ( Second hand ) // housut & sukat- KappAhl newbie // asu 2. -KappAhl newbie // tumput & töppöset - Nosh organics Pieni ihminen

 Tässä vielä toiveesta esiteltynä vaatetusta jota ajattelin neidille pakata laukkuun mukaan. Kerrospukeutuminen on pikkasilla oleellista etenkin tähän aikaan vuodesta, joten näiden lisäksi tulee vielä villasta vaatetta & paksumpi puku ainakin. Ja miksi kaksi asua.. vauvojen kanssa on aina hyvä pitää varavaatetta mukana, vahingon yllättäessä :)

Ps. Pojalla oli nuo Nosh organics- tumput & tossut sinipilkullisina ( tallessa ne toki yhä on ), ja on mahdottoman kätevät vauvoilla & hyvälaatuiset. Pojalla käytin niitä pitkään. Omani olen ostanut täältä.

5 kommenttia :

 1. Kiitos, että esittelit nämä toiveestani - söpöltä näyttää asut. :) Ovatko vaatteet kokoa 50? Tosiaan ensimmäistäni odotan ja ne muutamat vatteet, mitä nyt olen hankkinut, ovat kokoa 56. Jotenkin ajattelen koko ajan, että ne 50 vaatteet jäävät heti pieniksi.. Toisaalta en haluaisi isoihinkaan vaatteisiin vastasyntynyttä pukea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteista valkoinen body & molemmat housut on kokoa 50, tähtibody 56.
   Sukkahousut 50/56. Valkoinen huppari 56.
   Pojan kanssa meillä oli sairaalassa mukana vain 56cm vaatteita, ja hukkui niihin. Nyt siis pakkaan mukaan myös 50cm koon vaatetta ( en ollut myöskään ostanut 50cm vaatteita etukäteen, ja sitten pitikin sairaalasta lähteä ostoksille hahah ).Huppari ei haittaa vaikka on vähän reilumpi, mutta housut & body on kiva olla sopivat eikä ylisuuret. Yleensä ne vauvelit on syntyessään 49-52cm, joten 56cm on vielä reilu.
   Mutta esim. muutama pojan vanha H&M body & housut koossa 50cm , on niin minikokoiset verrattuna esim. nyt hankkimiin newbie- vaatteisiin, eli eroja vaatteissa on. Muutamat minivaatteet kun hankkii, niin alun pärjää, ja 56cm menee sitten jo kauemmin ja niitä voi käyttää alkuunkin varalla!
   Ihanaa odotusta sinulle <3

   Poista
 2. Inspiroidun blogistasi vauvajutuista! Kävin Suomen reissulla ostamassa newbie mallistosta ensiasun pojalle <3 Teenkin siitä postauksen pian! Sairaalassa arvioitiin, että poika on siro ja syntyy max 3,5kg..joten kun menin kotiin tajusin että kaikki vaatteet on juurikin muiden suosituksista ostettu alkaen 56 koossa. Halusin kuitenkin kivan asun, jossa tuoda poika sairaalasta kotiin niin että voin säästää sen hänelle muistoksi ja otin kokoa 50 hupparissa sekä housuissa. Ei ole ns. väliä vaikkei vaatteilla olisi pitkä käyttöikä, kunhan nyt sieltä sairaalasta kotiin päästään ;) nyt jännittää että mahtuuko ne 50 newbiet...toisaalta kyllä ne 56 näytti jo sen verran reiluilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hyvä, että otit 50cm. Meidän poika oli 3,6kg & 50,5cm syntyessään. 56 kokoon hukkuu alkuun, ja itse yllätyin miten " pitkään " 50cm vaatteetkin mahtuivat! Ajattelin, että viikossa menee pieneksi, mutta kyllä niitä eka kuukausi käytettiin ainakin.

   Poista
 3. okei kiva kuulla! näin ensikertalaisena kun ei osaa edes ajatella miten joku voi nuin pieniin mahtua <3 teilläkin pieni poika syntyessään! ollaankohan me myös samankokoisia? :) kun jossain vaiheessa mainitsit ettei sulla mikään iso maha..kaikki luulee mun "due daten" olevan joskus keskikesälle kun mulla on jo 29 + 6.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !