tiistai 26. helmikuuta 2013

♥ sweetheart



Asu: Body & pöksyt - KappAhl newbie // myssy -Ruskovilla




 Iso kiitos ihanista onnitteluistanne Tässä pieni rakas tyttömme. Tänään kävimme vielä kontrollissa kättärillä, sillä pääsimme kotiin tytön ollessa 24h vanha. Kaikki oli hyvin :) Tyttö oli syntyessään 51cm pitkä ja tasan 3kg. Todella siro neiti. Paino tippui sairaalassa ( normaalia ), mutta melkein oli syntymäpaino saavutettu takaisin. Tyttö lähinnä syö & nukkuu. Ruokaa halutessaan hän maiskuttaa suutaan kovaa, eli siihen herään yöllä. Imetys on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta se sattuu ja paljon. Toivottavasti kipu helpottaa pian. En muista kauan se pojan kanssa kesti..ehkä pari viikkoa !??!

 Poika on edelleen haltioissaan siskosta, mutta kiukkuraivareita ottaa herkästi jos ei saa huomiota mielestään tarpeeksi ja oikealla hetkellä. Sopeutuminen vie aikaa ja onneksi isi on kotona nyt kolme viikkoa helpottamassa arkea. Nyt tämä mamma kiiruhtaa päikkäreille muun perheen pariin :)


Kivaa tiistaita!


10 kommenttia :

 1. Ihana! Ja söpöt vaatteet.
  Mulla imetys sattui toisessa rinnassa 3kk! Haavat ja sammas ei tehnyt hyvää... Toivottavasti sulla kipu hellittää aikaisemmin!
  Kaikkea hyvää koko perheelle!

  Minttu

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti<3!! Ihana!
  Muistan edelleen, kuinka imetys sattui niin kamalasti! Aijai! Mutta kyllä se pian helpotti -- piti vaan rasvata ja välillä tuulettelin "paikkoja".
  Terkut!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen pieni neiti, ja ihana tuo tähtibody!

  VastaaPoista
 4. Oi, suloinen!!
  Paljon onnea täältäkin <3

  VastaaPoista
 5. vooi ihana pikkuinan <3 ja niin siro! tsemppiä imetykseen!!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !